TV Aramızda Kalsın

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
19 Eylül 2013 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan komedi dizisi. Yapımcılığını TMC Film, senaristliğini Selin Tunç, yönetmenliğini ise Güzide Balcı üstleniyordu. Eğinli bir ailenin yaşadıklarını anlatan dizi, Perşembe akşamları ekrana geliyordu. 52 bölüm boyunca yayınlanan dizi, 22 Ocak 2015 günü ekranlara veda etti.

Komedi türündeki dizi, ilk sezonuyla reyting listelerinin üst sıralarında yer almış, ikinci sezonda küçük bir düşüş yaşasa da izleyicinin gözdelerinden biri olmaya devam etmişti. Dizinin adı, yayın hayatı boyunca "Canım Ailem" ve "İkinci Bahar" gibi efsaneler arasında anılmıştı ve hala da anılmaya devam etmektedir. (benzerlik olarak).

Yayın hayatı boyunca Cengiz Bozkurt, Özge Özpirinçci, Neşe Karaböcek, Nurhan Damcıoğlu ve Ahmet Özhan gibi ünlü isimleri de konuk olarak ağırlamıştır.

Dizi, bu aralar tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 14.30'da Star'da yayınlanmaktadır.

Oyuncular: Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Ayça Damgacı, Uğur Serhan, Gamze Karaduman, Ferit Aktuğ, Ecem Çalık, Mert Kurdal, Bilge Şen, Hikmet Körmükçü, Mutlu Güney, Tülay Bursa, Aybars Kartal Özson, Melis Mutluç