Aramızda Kalsın Transfer Mi Oluyor?

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
magazin-haberler-aramizda-kalsin-yine-cok-guldurdu-85161.jpg

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Aramızda Kalsın dizisi başka bir kanala transfer olabilir!

Star TV'nin 5 bölüm sonra bitireceği açıklanan sevilen diziyi, aldığı iyi sonuçlardan ötürü başka kanalların transfer etmek istediği ortaya çıktı. ATV, Show TV ve tv8'in talip olduğu komedi dizisinin final yapıp yapmayacağı ise bu kanallarla görüşme sonucuna göre belli olacak.​

Sezon sonunu görmek dizi fanları için hi.çde kötü bir durum değil gibi bence. Sezon sonuna kadar diğer kanallarda yayınlanabilir.

tv8'de hiç izlenmez, o yüzden oraya geçmesini istemiyorum. ATV de kötü bir kanal, olmaz bence. Show TV olabilir belki, ama çok da hayal edemiyorum. Ama olacaksa Show olsun ve mutlaka Perşembe'ye koysun. Umarım transfer olur... :)

Insallah dogru haber degildir ve Star'da yayinlanmaya devam eder, ama kesin transfer olacaksa TV8e olsun isterim.

Dizi neden bitiyor total 4 küsür Ab ise neredeyse 6 alıyor neyin kafası bu. He tadında bitirmek istiyorlarsa o ayrı.

Benim aklımda hep Fox Tv vardı ama. :)
Bence Atv alır ve perşembe gününkü boşluğunu doldurur. :)

Dizinin 5 bölüm sonra bitmesi en iyisidir , aksi halde geçeceği söylenen 3 kanal da tehlikeli, yani her türlü bu sezon biter gibi ..