Aramızda Kalsın, Gelecek Hafta Yayınlanmayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kazanan biz oldukça bende rekabeti severim.

Binnur Kaya tabi bir efsane ama Pelin'de devleşti yani.

ne bilim rahatsız oldun gibime geldi öyle bişey varsa yorum yaparken senden izin alacaktım neyse ki yokmuş mesele yok o zaman!

Kazanan biz oldukça bende rekabeti severim.

Binnur Kaya tabi bir efsane ama Pelin'de devleşti yani.
Hakem son düdüğü çalana kadar her şey olabilir...

Ayrıca Binnur Kaya da zaten efsane olacak tabii. Abiye Kuzu gibi sıradan bir karakteri bile bir efsaneye dönüştürdü, ama Hüsne'm kesinlikle bambaşka...

Keşke yabancı dizilerde yapılan şey olsa. KA'dakiler bizimkilere konuk olsa ve öyle bir şeyler yaşasalar. İki dizi birleşse ve reytingler bizim olsa. Biz de böyle her hafta birbirimize girmesek... Hem iki aile de birbirini çok güzel tamamlıyor. Resmen harika olurdu, ama burası Türkiye...

ne bilim rahatsız oldun gibime geldi öyle bişey varsa yorum yaparken senden izin alacaktım neyse ki yokmuş mesele yok o zaman!
Dediğim gibi rahatsız olmadım, sonuna da gülücük koydum zaten. KVP her türlü izlenir, sorun yok orada. Ama sonuna niye ünlem koydun, anlamadım...

Iyi olacaktır,reytingler açısından.

Binnur ve Hergün bayram olsun fikrini sevdim ama ilk cümleyi çok yersiz buldum yine.

Binnur ve Hergün bayram olsun fikrini sevdim ama ilk cümleyi çok yersiz buldum yine.
"Her gün bayram olsun" derken?

Tam da yükselişe geçmişken ara verecek olması kötü olmuş.