Aramızda Kalsın, Gelecek Hafta Yayınlanmayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,599
Puanı
1,061
Star TV'nin başarılı dizisi Aramızda Kalsın'dan haber var!

Başarılı dizinin gelecek hafta geç yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak günün yayın akışı değişti. 20.00'de yayınlanacak olan Beşiktaş-Partizan maçı nedeniyle Aramızda Kalsın, bu hafta yayınlanmayacak. Başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un olduğu dizinin yerine saat 22.30'da Kurt Seyit ve Şura'nın yeni bölümü yayınlanacak.

Aramızda Kalsın, yeni bölümüyle 13 Kasım Perşembe akşamı 20.30'da Star TV'de!

Son düzenleme:
Daha mantıklı bir karar olmuş.
Kocamın Ailesi için diyorsan tabii mantıklıdır...

Keşke yayınlansaydı gelecek hafta, maç sayesinde iyi giderdi. Ama KSVŞ'ye de sürekli ara verilmesi mantıksız. Dizi, en azından doğru düzgün bir şekilde finalini yapsın...

[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] siz perşembe akşamları ağır total olacak

Yok. Zaten bizle karşılaşmıyordu neredeyse hiç o nedenle sıkıntısı yok ayrıca zaten kazanan hep belli.

Yok. Zaten bizle karşılaşmıyordu neredeyse hiç o nedenle sıkıntısı yok ayrıca zaten kazanan hep belli.
Şu anda ikisi de eşit gidiyor. Sezon sonundaki sonuçlar devam etseydi büyük ihtimalle finale doğru yaklaşabilirdi, ama bu haliyle bitmesi mümkün görünmüyor. Yeliz de ayrılsa aslında asıl birinci belli olacak da neyse...

O zaman sizdende Hüsne gitsin.
Zaten yenilen pehlivan misalisiniz.

O zaman sizdende Hüsne gitsin.
Zaten yenilen pehlivan misalisiniz.
O zaman Kocamın Ailesi pehlivenlığını göstersin ve Tarık ve Güneş evlenip yanlarına Pelin'i alıp yurt dışına falan gitsin. Ve Hüsne'mi de karıştırma bu işe. O ameliyathaneden sapasağlam çıkacak tanıdığım birilerinin aksine...

Bence yayınlanmalıydı o saatte de en az 5 reyting alabilirdi AB grubunda.

güzel haber maçtan sonra uçarız haftaya iyice
maçtan çıkanlar direk vadiye akacak güzel güzell

Bence yayınlanmalıydı o saatte de en az 5 reyting alabilirdi AB grubunda.
Bu hafta bile 6 aldı, o saatte 6,5 bile alırdı. Ama Kurt Seyit ve Şura'ya da o kadar ara verilmesi iyi bir şey olmazdı. Bari finalini huzurlu yapsın...

İlk kısma oldu canım diyorum 2. kısma amin demiyorum.
Hüsne giderse dip yapar dizi bencede rekabet olsun istiyorsak gitmesin ama senin Hüsne bizim Pelin etmez o ayrı.

güzel haber maçtan sonra uçarız haftaya iyice
maçtan çıkanlar direk vadiye akacak güzel güzell
Maç olsa da, olmasa da ufak bir düşüşle yine iyi izlenirdi. Siz KVP fanları da her konuyu Polat'a bağlamasanız olmaz...

Maç olsa da, olmasa da ufak bir düşüşle yine iyi izlenirdi. Siz KVP fanları da her konuyu Polat'a bağlamasanız olmaz...
tabi polata bağlayacaz perşembe günkü rakiplerimizden biri yayınlanmıyor neye bağlayacaktık
)
noldu rahatsız mı oldun

İlk kısma oldu canım diyorum 2. kısma amin demiyorum.
Hüsne giderse dip yapar dizi bencede rekabet olsun istiyorsak gitmesin ama senin Hüsne bizim Pelin etmez o ayrı.
Hüsne her türlü gönüllerin birincisi, ama Pelin de iyi yani. Ben genelde bilmiş çocuklardan nefret ederim, ama o benim kalbimi kazandı.

Ama Hüsne ile Pelin'i kıyaslamak?! Akıl almaz bir şey. Hüsne her türlü zirvede. Şimdi bebek de gelir. Muhteşem bölümler bizi bekliyor... @xemrexxx

Gerçi ben bu rekabet halinden memnun olmaya başladım...

tabi polata bağlayacaz perşembe günkü rakiplerimizden biri yayınlanmıyor neye bağlayacaktık
)
noldu rahatsız mı oldun
Ne rahatsızlığı? Ama zaten maçı izleyen kitlenin büyük bir çoğunluğu Aramızda Kalsın'a akmayacak, KVP'ye geçecek ve yine o çok izlenecek işte...