Peki buna ne zaman devam etmeyi düşünüyorsun?Yabancı diziler var.
Peki buna ne zaman devam etmeyi düşünüyorsun?Yabancı diziler var.
Dün gece uyandım su içmeye kalktım bu mesajın aklıma geldi kahkaha attım herkes uyandı.İşsiz misin sen ya
Bu Aserat hep böyleDün gece uyandım su içmeye kalktım bu mesajın aklıma geldi kahkaha attım herkes uyandı.Allah iyiliğini versin.
İşsizlikten memnunsun yaniBöyle olmaktan memnunum ben.
Öyle bir düşüncem yok desem?Peki buna ne zaman devam etmeyi düşünüyorsun?
Bahçelievler ne alakaHüsne'nin telefon melodisine kadar her şeyi çok güzel de şu Ali ve Ceylan meseleleri o kadar iç bayıyor ki. Bahçelievler'de evlenmiş olmaları dışında hiçbir ilginçlikleri yoktu.
Ama bunun dışında hala ilk günkü gibi. Zaten büyük kısmını da unuttuğum için yeni gibi geliyor ve güne çok güzel bir kapanış oluyor.
Ne çok yorum yapmışım be saf saf.Hüsne'nin telefon melodisine kadar her şeyi çok güzel de şu Ali ve Ceylan meseleleri o kadar iç bayıyor ki. Bahçelievler'de evlenmiş olmaları dışında hiçbir ilginçlikleri yoktu.
Ama bunun dışında hala ilk günkü gibi. Zaten büyük kısmını da unuttuğum için yeni gibi geliyor ve güne çok güzel bir kapanış oluyor.
Bahçelievler Evlendirme Dairesi'nde evlenmişlerdi belediye başkanının adı falan yazıyordu üstte. Yaşadığım yer olduğu için sevinmiştim yakınıma geldiler diye.Bahçelievler ne alaka
Şimdi olsa yapmazdın kaliteli zamanlarınmış.Ne çok yorum yapmışım be saf saf.
Ay ben çok severdim o melodiyi ya, Hüsne'ye özgüHüsne'nin telefon melodisine kadar her şeyi çok güzel de şu Ali ve Ceylan meseleleri o kadar iç bayıyor ki. Bahçelievler'de evlenmiş olmaları dışında hiçbir ilginçlikleri yoktu.
Lanet bir yermişBahçelievler Evlendirme Dairesi'nde evlenmişlerdi belediye başkanının adı falan yazıyordu üstte. Yaşadığım yer olduğu için sevinmiştim yakınıma geldiler diye.
Şimdi olsa yapmazdın kaliteli zamanlarınmış.
Sen de mi izledin. 😱 Yani tüm bölümleriyle her şeyiyle. 😱Ay ben çok severdim o melodiyi ya, Hüsne'ye özgü
Tabiki, 1 kez yeni bölümler yayınlanırken, bir kez 2016 mıydı neydi ramazan tekrarlarında geçen sene de youtubedan toplam 3 kez izledimSen de mi izledin. 😱 Yani tüm bölümleriyle her şeyiyle. 😱
Ben bile bu kadar izlememiştim şaşırttın.Tabiki, 1 kez yeni bölümler yayınlanırken, bir kez 2016 mıydı neydi ramazan tekrarlarında geçen sene de youtubedan toplam 3 kez izledim
Şokopop yokken biz vardık magazinin derin çukuru olarak.He o.Sen de Seyhan gibisin mübarek ne sorsam biliyorsun.
Sende kendine fan dersinBen bile bu kadar izlememiştim şaşırttın.Kaliteden anladığın nadir zamanlardan olmuş öyleyse.
Ben izlediğim dizileri bir daha izlemiyorum anca böyle TV'de yayınlanırsa falan.Sende kendine fan dersin
Ben her zaman kaliteden yanayım esas senin binde bir kaliten gelmiş de izlemişsin
Ben tadı damağımda kalanları tekrar izlerim, elbette izlemediklerime de öncelik veriyorumBen izlediğim dizileri bir daha izlemiyorum anca böyle TV'de yayınlanırsa falan.Yoksa ben de çok isterdim ama izlemediğim bir sürü dizi-film varken onlara öncelik vermem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?