'Aramızda Kalsın'ın Final Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410517525.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Aramızda Kalsın'dan haberler var!

TMC Film imzalı başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un yer aldığı yönetmen koltuğunda Güzide Balcı'nın oturduğu 47.bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek olan sevilen dizi Aramızda Kalsın, 52.bölüm itibariyle final yapacak.

Beyaz Tv’de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Oya Aydoğan, 'Aramızda Kalsın' dizisinin yakın zamanda yayından kaldırılacağını açıklamıştı.

Aramızda Kalsın, final bölümüyle 8 Ocak Perşembe Star TV'de!

Son düzenleme:
Gerçekten çok üzüldüm bu habere, Star'ın bu acelesine anlam veremedim şahsen. Haziran'a kadar (en azından söylendiği gibi Nisan'a kadar) devam ettirseydin ne olurdu? AB'de 6, Total'de 4,5 alıyordu en azından... :(

Ama bir yandan da seviniyorum açıkçası. Çünkü akıllarda iyi bir dizi olarak yer edinecek ve her zaman güzel bir şekilde hatırlanacak. Oyunculukları muhteşem, senaryosu güzel, tam da bizden bir diziydi. Ben Haziran'da bekliyordum, ama sağlık olsun. En azından adam gibi final yaparak bitecek. Hem daha fazla sündürülmemiş olacak hikaye. Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. 8 Ocak'ta (bari doğum günümde bitseydi) güzel bir final izleriz umarım... :)

Son düzenleme:
Ben üzülmeme rağmen seviniyorum, çünkü gayet iyi bir şekilde hafızalarda kalacak. Hem Kocamın Ailesi'nin 52'ye kadar geleceği nereden belli? :D

Bende aynı düşüncedeyim. Güzel bir dizi maximum 70 bölüm olmalı. Bencede çok doğru karar.:D KA'ya belli olmaz ama bu sezonu tamamlayacağı kesin bir şey ve 40 rahat olur.:D

Gerçekten çok üzüldüm bu habere, Star'ın bu acelesine anlam veremedim şahsen...

Ama bir yandan da seviniyorum açıkçası. Çünkü akıllarda iyi bir dizi olarak yer edinecek ve her zaman güzel bir şekilde hatırlanacak. Oyunculukları muhteşem, senaryosu güzel, tam da bizden bir diziydi. Ben Haziran'da bekliyordum, ama sağlık olsun. En azından adam gibi final yaparak bitecek. Hem daha fazla sündürülmemiş olacak hikaye. Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. 8 Ocak'ta (bari doğum günümde bitseydi) güzel bir final izleriz umarım... :)

Bu arada haberi ben de görmüştüm @sürgünüm, ama inanmamıştım. Gerçi sende tarih de paylaşılmış... :)
Evet. Net tarihte az önce açıklandı. Bu hafta 47.bölüm ile ekrana gelecek olan dizi 5 hafta sonra 52.bölümüyle ekranlara veda edecek. Sevenleri için üzücü tabii.

Evet. Net tarihte az önce açıklandı. Bu hafta 47.bölüm ile ekrana gelecek olan dizi 5 hafta sonra 52.bölümüyle ekranlara veda edecek. Sevenleri için üzücü tabii.
Sağlık olsun, en azından sündürülmemiş oldu hikaye...

Yinede 52 bölüm yayınlanmış onada şükretmek lazım belki bu dizi daha uzun sürse sacmalayacakti ama ideal bölümler hafızalarda iyi bir şekilde yer alacak :) :)

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:4 - FOX:2 - STAR:1 - ATV:2 - TRT1:5 - TV8:1 - SHOW:0)
Hayat Yolunda
Şeref Meselesi
Gullerin Savaşi
Galip Derviş
Gunahkar
1 Erkek 1 Kadin 2 çocuk
Urfaliyam Ezelden
Ankaranin Dikmeni
Kaçak
Şimdi Onlar Duşunsun
Yedi Guzel Adam
Yeşil Deniz
Aşkın Kanunu
Beni Boyle Sev
Kaçak Gelinler

Final Karari Alanlar / Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar:
(KANALD:3 - FOX:3 - STAR:5 - ATV:5 - TRT1:3 - TV8:0 - SHOW:2)

Bana Artik Hicran De
Benim Adim Gultepe
Yalan Dunya
Ruhumun Aynasi
Emanet
Kadim Dostum
Reaksiyon
Aşktan Kaçilmaz
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Aramizda Kalsin
Beyaz Karanfil
Diger Yarim
Bugunun Saraylisi
Uç Arkadaş
Kalp Hirsizi
Hayat Agaci
Kizil Elma
Yedikule Hayat Yokuşu
Ah Neriman
Fatih Harbiye
Final Karari Alanlar / Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar (toplam): 21 dizi
Note:
- listeye 7 kanal dahildir.
- unutulan bir dizi varsa, uyarin, aninda duzelsin.
- diziler kanalin ortalamasina/ daha once aldigi kararlara gore dahil oluyor.
- izlediginiz, sevdiginiz dizinin listede olmasi CEOlarin/kanallarin/sistemin Getirdigi/aldigi sonuçtur.

Son düzenleme:
şu an kaçıncı bölümde .final tarihi net olarak hangi ayın hangi gününe tekabül ediyor:)
8 Ocak'ta bitecek büyük ihtimalle... :)

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:4 - FOX:2 - STAR:1 - ATV:2 - TRT1:5 - TV8:1 - SHOW:0)
Hayat Yolunda
Şeref Meselesi
Gullerin Savaşi
Galip Derviş
Gunahkar
1 Erkek 1 Kadin 2 çocuk
Urfaliyam Ezelden
Ankaranin Dikmeni
Kaçak
Şimdi Onlar Duşunsun
Yedi Guzel Adam
Yeşil Deniz
Aşkın Kanunu
Beni Boyle Sev
Kaçak Gelinler
Final Karari Alanlar/Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar:
(KANALD:3 - FOX:2 - STAR:5 - ATV:5 - TRT1:3 - TV8:0 - SHOW:2)
Bana Artik Hicran De
Benim Adim Gultepe
Yalan Dunya
Emanet
Kadim Dostum
Reaksiyon
Aşktan Kaçilmaz
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Aramizda Kalsin
Beyaz KaranfilDiger Yarim
Bugunun Saraylisi
Uç Arkadaş
Kalp Hirsizi
Hayat Agaci
Kizil Elma
Yedikule Hayat Yokuşu
Ah Neriman
Fatih Harbiye
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar (toplam): 20 dizi
Her veda haberinde bunu koymak zorunda mısın? Bu listedeki dizilerin sevenlerini düşün biraz...

8 Ocak'ta bitecek büyük ihtimalle... :)

Her veda haberinde bunu koymak zorunda mısın? Bu listedeki dizilerin sevenlerini düşün biraz...
Sen yazarken ben konuyu düzenlemiştim. Neyse dizinin reytingleri fena değildi aslında tadında bırakma kararı almış olabilirler.

Sen yazarken ben konuyu düzenlemiştim. Neyse dizinin reytingleri fena değildi aslında tadında bırakma kararı almış olabilirler.
Ben yazmamıştım, görmüştüm sadece. Tarih de o arada belli olmuş işte... :)

Transfer iddiaları var. ATV, Show TV ve tv8 talipmiş diziye. tv8 veya Show'a geçebilir gibi... :)

Sence hangisine geçmeli?

Star, tv8'in %30 ortağı olduğu için oraya geçebilir. (bkz: Kaçak Gelinler)

Show TV ve ATV ise belini iyice doğrultmak için alabilirler gibi... :)
tv8'de Perşembe günleri Kaçak Gelinler yayınlanıyor, bir gün değişikliği daha diziyi tehlikeye atar. Kaçak Gelinler'in ardından 23:00'de de yayınlanamaz. o iş olmaz. :)

Gelelim Show TV'ye bu akşam bilindiği üzere Roman Havası başlıyor. İyi reyting alması için önümüdeki haftalarda özetli yayınlanacaktır. Dizi kendini kurtaracak reytingler alırsa transfer ihtiyacınada kanal ihtiyaç duymaz. :)

En mantıklısı bana atv geliyor. Hem Perşembe günleri boş hemde diziyi 3-4 reytingle Haziran ayına kadar yayınlar. :)