Anca oy kullan sen zaten hiç biraz daha mesaj yazmaya çalışıp da şu listeye gireyim derdi yok adamda. ss
ben napiyim be aa gidip vadi konusuna mı dalıyim ?Anca oy kullan sen zaten hiç biraz daha mesaj yazmaya çalışıp da şu listeye gireyim derdi yok adamda. ss
250'ye 35 mesaj yaklaşabilmişin anca. ss Aslında 250 barajı az bile aday olabilmek için ama favori üyeler geçtiğimiz ay sınıfta kalmış hep mecburen öyle yaptık gelecek ay 300-400 civarı bir şey olur o sınır.ben napiyim be aa gidip vadi konusuna mı dalıyim ?sen de beni düzgün say be geçen ay 250yi geçmiş olmam lazım
35 mesaj ne bee250'ye 35 mesaj yaklaşabilmişin anca. ss Aslında 250 barajı az bile aday olabilmek için ama favori üyeler geçtiğimiz ay sınıfta kalmış hep mecburen öyle yaptık gelecek ay 300-400 civarı bir şey olur o sınır.
Vur bir zahmet artık.35 mesaj ne beeneyse bu ay çenenin dibine vururum artık
böyle sınırda falan kalırsam yaparsın artık bi çirkinlikVur bir zahmet artık.Gelecek ay bu listede görecem seni ona göre.
Senin çaba gösterdiğini göreyim de kanaat notu veririz elbetböyle sınırda falan kalırsam yaparsın artık bi çirkinlik
Bende senin Beren yorumlarına şaşırıyorum 2013'teki yorumlar nerede şimdi ki yorumlar nerede.çok şaşırtıcı
aynısıBende senin Beren yorumlarına şaşırıyorum 2013'teki yorumlar nerede şimdi ki yorumlar nerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?