Aralık 2013 Ayının En Favori Üyesi: sürgünüm

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Forumumuza 24 Eylül 2012'de üye olan sürgünüm arkadaşımız daha önce de finalde yarışmış ancak ilk defa ayın Favori üyesi seçilmiştir.

sürgünüm Aralık ayının en favori üyesi olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan Ahmad ve destere'yi de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@sürgünüm - 9
@Ahmad - 8
@destere - 5

Aralık Ayının En Favori Üyesi: sürgünüm

ahmedi tanımıyorum ama sürgünle desteriyi az çok tanıdım 😉😉😉 tebrikler sürgünüm

tebrikler @sürgünüm .Aralık ayında haketmiştin bunu bencede.
@Ahmad 'de bir dahaki sefere artık.
Zaten okuldan dolayı girememişti pek Ahmad.

@destere zaten yılların favrisi.

tebrikler @sürgünüm
seninle yarışmak güzeldi sonunda her yarışta olduğu gibi kaybetmiş olsamda
güzel bir yarıştı, hakettin sonuna kadar, tekrar tebrikler..

@Ahmad arkadaşımızıda kutluyorum onunla kaybede kaybede sonunda kazanmasınıda öğreneceğiz önümüzdeki ay oyum @Ahmad ındır aha buraya yazıyorum

Tebrikler @sürgünüm. Başarılı bir ay geçirdin daim olur inşallah.

Ayrıca @Ahmad ve @destere arkadaşlarımı da can-ı gönülden tebriklerimi fışkırtıyorum.

sanki oy verdinde birincimi olduk?
bize yine hüsran bize yine hasret var bize yine bulğur pilavı düştü
)
Sana yine esmer günler düştü ne yapalım bir daha ki oylamaya inşallah. Hem sen nostalji üyelerdensin senin değerin oyla biçilemez.

avatarını değiştir daha sempatik bir figür olsun

avatardaki vatandaş çok karizmatik duruyor ama onun dizisini izlemeni isterdim ama pek aile içi bir dizi değil tek başınayken izle muhteşemdir

Sana yine esmer günler düştü ne yapalım bir daha ki oylamaya inşallah. Hem sen nostalji üyelerdensin senin değerin oyla biçilemez.

hee onur şeysi falanda vermiyorlar yönetimi protesto ediyorum böyle devamlı kaybeden üyeler için teselli şeysi vermeleri lazım
))

hee onur şeysi falanda vermiyorlar yönetimi protesto ediyorum böyle devamlı kaybeden üyeler için teselli şeysi vermeleri lazım
))

tebrikler aga hakkettin ve kazandın
diğer arkadaşlara da tebrikler

her zaman olduğu gibi bi daha ki oylamada da oyum sana ama bu yeterli deil @xemrexxx sana karşı forum içi muhalefet yapmasın sakın nede olsa derin forumdan

Son düzenleme:
eğer ceza almazsam imkansız ama gelecek ay oylamada olurum inşallah