'Arak'ta Kim Kimdir? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin Most Production imzalı yeni dizisi 'Arak'ta kim kimdir?

Yönetmen koltuğuna Ender Mıhlar'ın oturduğu, senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay'ın birlikte kaleme aldığı, başrolünü İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in paylaştığı dizi bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Arak, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!

Kara Talan (İlker Kaleli)

Zeynep Çınar (Öykü Karayel)

Sema Talan (Bennu Yıldırımlar)

Rauf Çınar (Mehmet Özgür)

Yosun Talan (Tülin Özen)

Halim Talan (Yıldıray Şahinler)

Sedat Talan (Furkan Kabalık)

Rüzgar Çınar (Demircan Kaçel)

Reactions: Angelica and Dante
kadro da yer alan son iki isme daha once denk gelemedigim den yorum yapamiyorum ,,, geri kalan kimi isimlerin *izledigim her projeleri cok iyi islerdi. < >

ayrica , tulin ozen ile mehmet ozgur'u tekrardan ayni proje de izlemek keyifli olacak. < abluka isimli filmde dokturmuslerdi....

Kadro çok güzel Hudutsuz sevda olmasa tv den bakardım ama netten izleceğim

Reactions: Dante
anlasilan dolu dolu istanbul cekimlerine doyacagimiz bir proje olacak.
yanilmiyorsam(tanitimlarin cogunda gordugum) hem de her iki yakanin tarihi semtleri dahil. ornk, mahsen gibi bir yerden gidiyorlar alttaki tanitimda begendim. dileerim bolca tarihi yerler vs kullanilir. yerebatan,surlar, galata,kiz kulesi ve daha niceleri.....
*drone dolayli cekimler de olmaz olmaz bence
( haydarpasa ve galata cekimi harika gozukuyor ...umarim uzun olur bu tur cekimler ve genel tarihi kult semtlerin dizi de bolca kullanimi )

ilk bolumu heyecanla bekliyoruz ailecek.

iyi seyirler.
------

@eemre dilersen, tanitim fotograf vidyosunu ilk mesaja ilistirebilirsin.

fotolara bayildigimi da belirtmek isterim. cok iyi olmus muzik(tek kelime ile dokturulmus) ve karakterlerin kullanimi.

Son düzenleme:
Yıldıray Şahinler'i Bennu Yıldırımlar'ın oğlu yapmaları nasıl bir mantık? 😱