Araf Zamanı Tutar Mı?

Tutar Mı?

• Kullanılan toplam oy
    19

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
859
Evet ise Evet olarak kullanın Hayır ise Hayır olarak sebebi yazmak için yorum yazın
.Kaç gibi ortalama reyting alır ...

tutmaz günü çok hatali cuma pt2 cumartesi pt2 olabilirdi pt1 tutmaz garantisi veriyorum 2-3 arası maximum

Bence tutmaz

En fazla 7 bölüm yayınlanır...

Bana sorarsanız Çarşamba günü işi zor ama çok kötü beklemiyorum ben reyting bakımından.İlk bölümü ile 3 5 ile başlasa bile o günde başarılı olur

İşi çok zor. Ben ihtimal vermiyorum tutmasına. Günü çok önemli değil bence, hergün çok zor...

İşi çok zor. Ben ihtimal vermiyorum tutmasına. Günü çok önemli değil bence, hergün çok zor...

Hayat Devam Ediyor gibi yapım tutuyor bu devirde Lale Devri gibi bunların tutmasında önemli isimler yatıyor yoksa dizinin güzel olduğundan değil bknz: Fatmagül Suçu Ne,Kuzey Güney

Tutacagini sanmiyorum, ama belli de olmaz.

Bence bu dizi tutacak. Ama gününü daha iyi bir güne alırsa en azından ilk zamanlarda %5,00 reyting alabilir! Ya sizce?

Bu dizinin ne zaman baslayacagini merak ediyorum

Hayat Devam Ediyor gibi yapım tutuyor bu devirde Lale Devri gibi bunların tutmasında önemli isimler yatıyor yoksa dizinin güzel olduğundan değil bknz: Fatmagül Suçu Ne,Kuzey Güney

Biraz gec bir cevap olacak, ama hayat devam ediyor gibi yapim tutuyor bu devirde demissin, anladigim kadariyla bu piyasaya biraz uzaksin, hayat devam ediyor dedigin yapim suan da Turkiyenin en iyi cekim acilarini kullanan ve yine Turkiyede ilk kez olarak sinema tadinda cekim yapan dizisi. Konusunu tartismiyorum cunku zevkler ve renkler tartisilmaz ama elestri yapilacagi zaman biraz daha bilincli yapalim lutfen. Dizileri sadece konusuna gore degil birazda gorselligiyle ve hatta butunuyle degerlendirirsek daha anlamli olacagina inaniyorum...

Açıklaman tam olmadı bence Hayat Devam Ediyor her zaman ki gibi türk milletin teczavüz ilginç olaylar konuları ilgi çekiyor bu devirde 70 yaşında bir adam yerine 18 yaşında oğlan olsadı tutması çok zor olurdu 😉 bu devirde Komedi dizilerin tutmaması sebebi bu zaten yatak sahnesi tecavüz sahnesi vs olmadığı için oluyor bunlar 😉

Ozaman holywood filmleride izlemiceksin, adamlar yanlis yonlendiriyor insanlari, uyusturucu var, hiz var, seks var, tecavuz var, vs. Gerci bu her ulkenin her dizisinde veya her filminde var. Elbettekki 70 yasinda bir adam oldugu icin konu oluyor, 18 yasinda olsa zaten anormal olmaz ki. Ozaman hic dizi veya film izlemiyeceksin, en mukemmel dedigin dizi veya sinema projesinde sana bu tur anormallikler soylerim. Neticesinde yorumumda dedigim gibi, konusunu tartismiyorum, renkler ve zevler tartisilmaz. Ama bir yorum yapiliyorsa, sadece konuyla degerlendirilmez, hele ki boylesine basarili bir dizi bir butun olarak degerlendirilmeli...