İşi çok zor. Ben ihtimal vermiyorum tutmasına. Günü çok önemli değil bence, hergün çok zor...
Bence bu dizi tutacak. Ama gününü daha iyi bir güne alırsa en azından ilk zamanlarda %5,00 reyting alabilir! Ya sizce?
Hayat Devam Ediyor gibi yapım tutuyor bu devirde Lale Devri gibi bunların tutmasında önemli isimler yatıyor yoksa dizinin güzel olduğundan değil bknz: Fatmagül Suçu Ne,Kuzey Güney
Biraz gec bir cevap olacak, ama hayat devam ediyor gibi yapim tutuyor bu devirde demissin, anladigim kadariyla bu piyasaya biraz uzaksin, hayat devam ediyor dedigin yapim suan da Turkiyenin en iyi cekim acilarini kullanan ve yine Turkiyede ilk kez olarak sinema tadinda cekim yapan dizisi. Konusunu tartismiyorum cunku zevkler ve renkler tartisilmaz ama elestri yapilacagi zaman biraz daha bilincli yapalim lutfen. Dizileri sadece konusuna gore degil birazda gorselligiyle ve hatta butunuyle degerlendirirsek daha anlamli olacagina inaniyorum...
Ozaman holywood filmleride izlemiceksin, adamlar yanlis yonlendiriyor insanlari, uyusturucu var, hiz var, seks var, tecavuz var, vs. Gerci bu her ulkenin her dizisinde veya her filminde var. Elbettekki 70 yasinda bir adam oldugu icin konu oluyor, 18 yasinda olsa zaten anormal olmaz ki. Ozaman hic dizi veya film izlemiyeceksin, en mukemmel dedigin dizi veya sinema projesinde sana bu tur anormallikler soylerim. Neticesinde yorumumda dedigim gibi, konusunu tartismiyorum, renkler ve zevler tartisilmaz. Ama bir yorum yapiliyorsa, sadece konuyla degerlendirilmez, hele ki boylesine basarili bir dizi bir butun olarak degerlendirilmeli...Açıklaman tam olmadı bence Hayat Devam Ediyor her zaman ki gibi türk milletin teczavüz ilginç olaylar konuları ilgi çekiyor bu devirde 70 yaşında bir adam yerine 18 yaşında oğlan olsadı tutması çok zor olurdu 😉 bu devirde Komedi dizilerin tutmaması sebebi bu zaten yatak sahnesi tecavüz sahnesi vs olmadığı için oluyor bunlar 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?