Doğru, senin YKS vardı, unutmuşum bak. YKS var da, forumda vakit geçirmeye devam ediyor. Foruma gireceğine ders çalış ders ya da aç izle diziyi.Bu hafta bir çıksın, hiç izleyemediğim kadar dizi izleyeceğim zaten.
Doğru, senin YKS vardı, unutmuşum bak. YKS var da, forumda vakit geçirmeye devam ediyor. Foruma gireceğine ders çalış ders ya da aç izle diziyi.Bu hafta bir çıksın, hiç izleyemediğim kadar dizi izleyeceğim zaten.
Doğru, senin YKS vardı, unutmuşum bak. YKS var da, forumda vakit geçirmeye devam ediyor. Foruma gireceğine ders çalış ders ya da aç izle diziyi.
Bilgisayarı ya da telefonunu kapatıp deneme çözebilirsin. Son bir hafta kala çözmesen de olur ama istersen çözebilirsin. Son birkaç gün kala çözme.Bilmiyorum artık ne yapacağım.
Bilgisayarı ya da telefonunu kapatıp deneme çözebilirsin. Son bir hafta kala çözmesen de olur ama istersen çözebilirsin. Son birkaç gün kala çözme.
İşe yarayacak şekilde çalıştıysan bu zamana kadar sorun yok. Artık bundan sonra ya üniversite ya da mezuna kalış ile birlikte forum keyfine devam.Kalmış 4 gün, bir işe yarayacağını zannetmiyorum.
İşe yarayacak şekilde çalıştıysan bu zamana kadar sorun yok. Artık bundan sonra ya üniversite ya da mezuna kalış ile birlikte forum keyfine devam.
Umarım ikincisi değil, birincisi olur. Pes etme, devam et.Büyük ihtimalle ikinci dediğin olacak.
Teşekkürler. Yeni kullanıcı adımla, yepyeni bir benle karşılaştınız, daha iyi oldu sanki.Güzel bir çıkış yakaladın, iyi ki döndün. Tebrikler.@Araf
Kesinlikle.Teşekkürler. Yeni kullanıcı adımla, yepyeni bir benle karşılaştınız, daha iyi oldu sanki.
Öncelikli olarak konuyu açtığı ve güzel sıva yaptığı için @Sherlock'a teşekkür ederim.
Sizin kadronuz daha güçlü olduğu için, siz yeneceksiniz. Hiç mütevazılık yapmanıza gerek yok.Rica ederim, hak ediyorsunuz Araf hocam.Netice itibariyle yazdıklarımın hepsi doğru, zaten bugün Brighton ile bizi de harcayacaksınız.
Sizin kadronuz daha güçlü olduğu için, siz yeneceksiniz. Hiç mütevazılık yapmanıza gerek yok.
Totem değil, gerçekler. Hatta gönül rahatlığıyla yedeklerle de çıkabilirsiniz, garanti yenileceğim. Sonuçta maç kendi evimde de değil.Totem yapa yapa yenmediğiniz takım kalmadı hocam, lütfen bize yapmayın bari.
Totem değil, gerçekler. Hatta gönül rahatlığıyla yedeklerle de çıkabilirsiniz, garanti yenileceğim. Sonuçta maç kendi evimde de değil.
İşin şakası bu tabii, iyi olan kazansın. Sürpriz yapıp bana patlayacağını düşünüyorum. Şaşırmam yani, bekliyorum senden.Ben böyle bir totem görmedim, gerçekten rakiplerinizin sövdüğü kadar varmış hocam.
İşin şakası bu tabii, iyi olan kazansın. Sürpriz yapıp bana patlayacağını düşünüyorum. Şaşırmam yani, bekliyorum senden.
Kapitalist bir kulübün bu kadar zorlanmasına anlam veremiyorum.Aynen öyle hocam, yani siz.Yok yok sürpriz falan işimiz olmaz bizim, tost makinesi Liverpool’u bile 1-0 zar zor yendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?