Benimde dizim yok, güzel oldu ama hafta sonu olması bu işin tedirgin ediyor...Tam da pazar dizim yok derken prazar olması.
Benimde dizim yok, güzel oldu ama hafta sonu olması bu işin tedirgin ediyor...Tam da pazar dizim yok derken prazar olması.
Bence ortalama izlenir.Benimde dizim yok, güzel oldu ama hafta sonu olması bu işin tedirgin ediyor...
Gözüm yoruldu deyince ne diyeceğimi bilemedim.Sahiden yoruldu sandım.Baraj'ı Burak için izlemeye devam edebilecek msn?Yok yok, geçen gün Baraj'da da öyle oldu ama Burak için dayandım.
Burak için her şeyi izlerim.Gözüm yoruldu deyince ne diyeceğimi bilemedim.Sahiden yoruldu sandım.Baraj'ı Burak için izlemeye devam edebilecek msn?
Umarım.Bence ortalama izlenir.
Yalan yok valla yakışıklı köfte.Burak için her şeyi izlerim.
Bence o konuda da sıkıntısı olmaz daha Savaşçı'dan hiçbir şey gelmedi.Umarım.Savaşçı gelene kadar kitlesini oluşturursa sıkıntı yaşamaz.
Hazırlıkları başlamış valla. Stok bölüm olduğu için Eylül'ün sonunda bile başlayabilir. Ama her şey SÇK ve Öğretmen'e bağlı şuan.Bence o konuda da sıkıntısı olmaz daha Savaşçı'dan hiçbir şey gelmedi.
Çarşamba yada Perşembe beklerken hafta sonuna koydular abla, rahat izleriz artık bence de.@Emre Ozansoy Arıza başlayana kadar Maria ile mustafaya bakar sonra Arızaya bakarım Maria ile mustafayı nete bırakırım
Çarşamba yada Perşembe beklerken hafta sonuna koydular abla, rahat izleriz artık bence de.Maria ile Mustafa'yı sadece bir bölüm izleyeceksin ama TV'den.
Neden net?Biraz öyle olacak Tolgayla Aycayı nette izlemek istiyorum ya
Neden net?
İki dizinin de gala bölümlerini aynı gün tvden izleyebilirsin.Yanlış yazmışım nette i zlemek istemiyorum tv de izlemek istiyorum dicektim
İki dizinin de gala bölümlerini aynı gün tvden izleyebilirsin.
Platform üyeliğin olsaydı tekrar yayın ile seyredebilirdin.Aynı hafta başlamıyorlar kibu pazar maria ile mustafa diğer pazar Arıza başlıcak
Platform üyeliğin olsaydı tekrar yayın ile seyredebilirdin.
Platform üyelik derken beinsports,tivibu ,d smartYoutube de bölümler olur izlerim ordan yoksa Puhu tv de ücretsiz o
Platform üyelik derken beinsports,tivibu ,d smart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?