'Arıza'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Pazar gününü hiç beklemiyordum. Cuma yayınlanmasını bekliyordum. İyi izlenir diye düşünüyorum.

İşte o algıyı kırarlar umarım. Reytingleri çok yüksek olursa reklam gelirleri vs de artar.

BKM'nin de nazı olsun bence o kadar Show TV'ye
Zamanında hiç bir dizisi adamakıllı izlenmiyorken Güldür Güldür Show'un hem tekrarları hemde yeni bölümleri ve BKM fimleri kanalı ayakta tutmuştu

Umarım kırar da kanallar hafta sonu yayınlamaktan çekinmez büyük prodüksiyonlu işleri ve hafta içi yayınlayıp düşük reyting aldıktan sonra yayından kaldıracaklarına hafta sonu 5 - 6 reyting ile devam ettirebilir belki.

Güldür Güldür Show ve filmleri kanalı ayakta tutan işler, dizilerinden daha fazla izleniyor. Nazı olsun, ama bu kadar değil bence.
En azından GGS Pazar'a yada Perşembe'ye alınabilir Cuma'ya Arıza gelebilirdi. Tanıtımları merak uyandırmıştı, iyi oranlar alır diye düşünüyordum.

Kanal D için Arka Sokaklar ne ise Show TV için de Güldür Güldür Show o oldu
GGS haftasonu bu kadar yüksek oranlar alamayabilir. Hafta içi komedi açığını kapatıyor
Haftasonu her yer komedi ve eğlence yapımlarıyla dolu

Reactions: Emre Ozansoy
Aslında o da doğru. Bir kere gün değişikliği yapılmıştı ve Perşembe'ye alınmıştı. İyi gitmemişti, Cuma devam etmesi mantıklı.

Reactions: hayret bi şey
Çarşamba havası vardı dizide ama doğru bir tercih olmuş

@Sherlock @MEnes gibi spor severler artık netten takip ederler izleyeceklerse

Show TV'nin ekranlarında 3 gün aynı tarzda dizi olacak.

Reactions: MEnes
Çarşamba havası vardı dizide ama doğru bir tercih olmuş

@Sherlock @MEnes gibi spor severler artık netten takip ederler izleyeceklerse

Show TV'nin ekranlarında 3 gün aynı tarzda dizi olacak.
Çarşamba'ya büyük ihtimalle Dilan Çiçek Deniz'in dizisi Alevlerin Ardından gelecek.
Ben Salı veya Cuma bekliyordum.

Reactions: Dosi
Dilan Çiçek Deniz sayesinde izlemem

Sen izleyeceksen erken final yapabilir

Oyuncular sevdiğim isimler. Tutsun isterim.
Yine yeniden umrumda olmayan şekilde izleyeceğim... Bu kadronun çıkardığı bu değişik isimli diziyi izlememe ihtimalim çok düşük.

Reactions: Dosi
Asıl Dilan Çiçek Deniz var diye izlemen gerek, izle ve Dilan'a karşı ön yargılarını kır.
Kendisini Bodrum Masalı'nda yeterince izledim

Yine yeniden umrumda olmayan şekilde izleyeceğim... Bu kadronun çıkardığı bu değişik isimli diziyi izlememe ihtimalim çok düşük.
İsmi güzel gerçekten.
Umrunda olmadığını biliyorum. Sen kaliteye bakarsın, uzun ömürlü kısa ömürlü farketmez sana

Kendisini Bodrum Masalı'nda yeterince izledim

İsmi güzel gerçekten.
Umrunda olmadığını biliyorum. Sen kaliteye bakarsın, uzun ömürlü kısa ömürlü farketmez sana
Kesinlikle, reytingi düşükse severim bile hatta. Demek ki gerçekten kaliteli ki bizim Tv'mizde izlenmiyor derim...

Hafta içinden korkmuşlar, yazık olmuş
Korkma değil doğru karar bence gereksiz yere diziyi ateşe atmak doğru değil. Zamanında bunu Ramo'ya ya da Zemheri'ye yapmadılar ama ders almışlar gibi gözüküyor. Dizi banko tutar. Tek Savaşçı sıkıntı o da durumu belirsiz

Kesinlikle, reytingi düşükse severim bile hatta. Demek ki gerçekten kaliteli ki bizim Tv'mizde izlenmiyor derim...
Reytingi düşük diye işin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor. Reytingi düşük kaç kaliteli iş harcandı öyle... En iyi örneği Halka.

Zamanında Aşk Ağlatır'ı bitirince Zemheri veya Ramo'yu Pazar gününe koyacak diye bekledik, ama yapmadı. Yapsaydı Zemheri devam edebilirdi hala daha. Savaşçı'nın da hazırlıkları başladı. Ekim'de yayında.

Reactions: MEnes and Gerekli24
İptal diyenler vardı iyi olmuş böyle reyting alan bir dizi bitmemeli en azından sonsuz.

Çok sürpriz bir gün seçimi olmuş, cuma günü konuşuluyordu dizi için. Pazar aslında boş, iddialı bir yapım yok. Şimdilik Savaşçı dizisinin gelmesi de Ekim'i bulur gibi. O nedenle güzel bir gün seçilmiş, tutacağını düşünüyorum dizinin. Yolu açık olsun.