'Arıza'nın Tekrarları Ne Zaman Yayınlanacak? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ar%C4%B1za-dizisi-afi%C5%9F-magazin-mahallesi-jpg.92044

Show TV'nin dün akşam yayın hayatına başlayan yeni dizisi 'Arıza'nın tekrarları ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu ve başrollerini Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı yapımın ilk bölüm tekrarlarının yayınlanacağı gün ve saatler:
  • 14 Eylül Pazartesi: 00.15
  • 15 Eylül Salı: 23.45
  • 16 Eylül Çarşamba: 20.00
  • 18 Eylül Cuma: 00.15
  • 19 Eylül Cumartesi: 15.15
(Yayın akışı güncellendikçe konu güncellenecektir.)

'Arıza' yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İşteydim. Bakamadım. Yarın işten gelince internetten reklamsız bakıcam. 3 günün zorluğundan sonra uyuya kalmazsam tabiiki

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Çarşamba veya Cumartesi izlerim çünkü ne zaman Youtube,Puhu ve bu kanalların kendi sitesinden izlemeye niyet etsem niyet olarak kalıyor. :F

• Güldürdün
Neden VPN ? YouTube'a yasak mı geldi?
Türkiye'ye kapalı yükleniyor bölümler. İzleyici YouTube'dan değil de TV'den yayınlanırken izlesin diye.
Bana TV'den izlemek daha güzel geliyor. Öyle bakacağımı da pek sanmıyorum ama pazar hafta sonu maç olmazsa boş oluyorum. O yüzden şans verebilirim.
Geçen sezon alıştım ben baya TV'den izlememeye. :A Bir dizi bitiyor, ardından ya kanalın sitesinden ya da YouTube'dan açıp diğer diziyi izliyordum TV'ye bağlayıp. :F

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Türkiye'ye kapalı yükleniyor bölümler. İzleyici YouTube'dan değil de TV'den yayınlanırken izlesin diye.

Geçen sezon alıştım ben baya TV'den izlememeye. :A Bir dizi bitiyor, ardından ya kanalın sitesinden ya da YouTube'dan açıp diğer diziyi izliyordum TV'ye bağlayıp. :F
Bak o da iyi TV'ye bağlamak hiç denemedim kablo var mı bilmiyorum.

Reklam olmadan izlemek güzel tabi kontrol sende oluyor.Dilediğin an durdurabiliyorsun.

• Beğendim
Reytingleri fena gelmedi, ama yine de bol bol tekrara ihtiyacı var oranlarını arttırmak için. Çarşamba ve Cumartesi tekrarı dışında işe yarayan bir tekrarı yok, umarım kanal akışı değiştirir.