Apple TV+'ın Yeni Dizisi Başladı: "Defending Jacob"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1587914198649.png

Apple TV+'ın yeni mini dizisi Defending Jacob, 24 Şubat itibariyle üç bölüm birden yayına girdi!

William Landay'ın 2012'de New York Times'ta en çok satan ve aynı isimli romanından uyarlanan Defending Jacob'ta başrol oyuncuları "Captain America" karakteriyle hafızalarda yer alan Chris Evans, Michelle Dockery ve Jaeden Martell. Karakter odaklı gerilim dizisi olarak öne çıkan dizide, Andy ve Laurie'nin oğulları Jacob, cinayetle suçlanıyor.

Apple TV+'ın yeni dizisi olan Defending Jacob, 8 bölüm sürecek.

İşte fragman:

Şu platformun 32324 ülkede varlık gösterip Türkiye'de olmaması çok anlamsız. İçeriğinde çok bir şey yok gerçi şimdilik de yani olay saçma. Türkiye'den yasal olarak izlemenin bir yolu yok Apple TV+ içeriklerini. :)

Şu platformun 32324 ülkede varlık gösterip Türkiye'de olmaması çok anlamsız. İçeriğinde çok bir şey yok gerçi şimdilik de yani olay saçma. Türkiye'den yasal olarak izlemenin bir yolu yok Apple TV+ içeriklerini. :)
Korsanları düşer yakında. :A

Bu dizinin varliğindan 2gün öcehaberim oldu. Yazın özellikle apple dizileri izlemeyi düşünüyorum. Puhu gibi 3 hafta arayla vermesi kötu:T: Netflix dizi izleme alişkanliğimizi berbat etti malasef. Haftalık ne güzel izlerdik tum dizileri:T:

Türkcellin TV+ yuzunden gelemıyormuş galiba. TV+ isim hakkı yuzundenmiş. Öyle saçma bi haber okumuştum:A

Korsanları düşer yakında. :A
Yasal yolu diyorum zaten korsan ayrı konu. :D

Bu dizinin varliğindan 2gün öcehaberim oldu. Yazın özellikle apple dizileri izlemeyi düşünüyorum. Puhu gibi 3 hafta arayla vermesi kötu:T: Netflix dizi izleme alişkanliğimizi berbat etti malasef. Haftalık ne güzel izlerdik tum dizileri:T:

Türkcellin TV+ yuzunden gelemıyormuş galiba. TV+ isim hakkı yuzundenmiş. Öyle saçma bi haber okumuştum:A
Evet öyle diyorlar da net bir açıklama yok. Hiç mi gelmeyecek yani çok saçma. Bir de TV+ çok spesifik bir şey değil ki. Tek bir şirkete verilmesi çok saçma. :D

Eskiden ben de dizi alışkanlığını değiştirmesinden yakınıyordum da artık alıştım. Şimdi haftalık yayınlananlara da sezon bitmeden başlamıyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yasal yolu diyorum zaten korsan ayrı konu. :D

Evet öyle diyorlar da net bir açıklama yok. Hiç mi gelmeyecek yani çok saçma. Bir de TV+ çok spesifik bir şey değil ki. Tek bir şirkete verilmesi çok saçma. :D

Eskiden ben de dizi alışkanlığını değiştirmesinden yakınıyordum da artık alıştım. Şimdi haftalık yayınlananlara da sezon bitmeden başlamıyorum. :D
Apple dunya markası oldugu için. Hatta düzeni oturtunca nasıl itunues gibi ayrı bir platform gibi alt segmentte markalaşmaya gideceği için tv+ adını kullanmak istiyordur.

Malasef ben de aynı taktiği yapıyorum. Haftalılarda artık geçen hafta nolmuştu diyorum:F

• Güldürdün
Reactions: bazinga