'Apartmanlar Yarışıyor' Yayından Kaldırıldı! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,650
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

TV8'in yarışma programı 'Apartmanlar Yarışıyor' yayından kaldırıldı!

Yapımcılığını Talya Produksiyon'un, sunuculuğunu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın üstlendiği; 'Türkiye'nin en hamarat apartmanları'nın yarıştığı programı düşük giden reytinglerden dolayı Cuma günü yayınlanan bölümü ile yayın akışından çıkarıldı.

Programdan boşalan saat diliminde ise, geçtiğimiz gün duyurusu yapılan 'Raşit Bağzıbağlı ile En Şık Benim' programı yayınlanmaya başlayacak.

Reactions: Angelica
Valla demiştim ama forumdan birisi inanmamisti bile devam ediyor diye 😅😅

İyi olmuş bitmesi.
Bir iki kere denk geldim bayağı saçma bir yarışmaydı.

Cuma günü ilk 100'e giremedi galiba zaten, yeni yarışma başlamasaydı bile kaldırılırdı büyük ihtimal.

Keşke bunun yerine, Ümit’le Yemekteyiz deneseydi Acun. Aynı anda iki moda programı yerine ikisini birleştirmeyi deneseymiş keşke. Ben bu televizyoncuları anlayamıyorum.

Ümit senin TV8 de ne işin vardı zaten!

İyi olmuş saçmalığın tekiydi.

Baştan belliydi böyle bir formatın tutmayacağı

Tutmayacağı bence de belliydi de yazık bu kadar emek olan işi bari finalle bitirseler. Umarım Asuman'a yaptıkları gibi sabaha alırlar ve ikisi de derhal biter.

O kadar aceleye getirmişler ki ortaya hiç birşey çıkmamış. İlk 100'e girebileceğini düşünmüyorum En Şık Benim'in.

Programı hiç izlemedim ama format tutabilecek bir projeydi, tutmaması sürpriz oldu. Geçmiş olsun..

en doğru formattı yemek yarışmalarında küçük masterchef gibiydi yazık oldu ara ara göz atıyordum raşit sanki çok tutacak

En Şık Benim'in neyine güvendiler de 16.30'a koydular anlamak güç. Fragmandan ilk 100'e giremeyeceği çok belli.