Anthony Hopkins, Westworld Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1406141387.jpg

Sir ünvanına sahip olan Hollywood'un büyük oyuncularından Anthony Hopkins, JJ Abrams'ın 1973 yapımı bilim kurgu filmi Westworld'den HBO için uyarlayacağı dizide yer alacak.

Oscar ödüllü Anthony Hopkins'e dizide, son olarak True Blood dizisinde rol alan Evan Rachel Wood eşlik edecek. Pilot bölümünü Jonathan Nolan'ın çekeceği dizi onay alırsa yayınlanacak.

Westworld, Anthony Hopkins'in beyaz camda ilk dizisi olacak.

Anthony Hopkins, HBO, Jonathan Nolan ve hatta JJ Abrams tamamen heyecan verici bir iş gibi gözüküyor.

Sir Hopkins, belki yaşlandı ama hala sağlam oyuncu ve hala yüksek bütçeli, sağlam gişeli filmlerde oynuyor. Son örneği birkaç gün önce izlediğim Noah. Bu projeyi kabul ettiyse gerçekten iddialı bir iş olmalı. :)

ortaçağ ve antik çağa dönük bilimkurğu olursa konusu harika olur?

James Marsden ve Jeffrey Wright de dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak.

051710-james-marsden-400.jpg

jeffrey_wright_.jpg

Film vey dizilerde oyunculuktan çok senaryo ve kurguya önem verdiğimden oyuncuların ünlü olup olmaması beni pek alakadar etmez ama filmin konusu çok iyi, bilimkurguyu çok seven biri olarak bu diziyi gözüm kapalı bekliyorum. Zaten Fringe'den sonra adam akıllı Bilimkurgu gelmedi dünyaya bir türlü. Anladığım kadarıyla yapay zekalı robotların köleleştirilmesi ve o köleliğe başkaldırması anlatılacak?

JJ.Abrams ve J.Nolan gibi sağlam isimlerin olması iyi olmuş ama HBO da yayınlanacak olması kötü olmuş. Fringe tarzı yüksek bilimkurgu seven bir kanal değil, bilimkurguyu yan öge yapıp işi The Walking Dead gibi drama, saçmasapan diyaloglara verirlerse ben kaçar. :)