Anne'nin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Anne'nin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Star TV'nin iddialı dizisi Anne'nin erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Yapımcılığını MF Yapım'ın, yönetmenliğini Merve Girgin'in üstlendiği; başrollerini ise Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Damla Sönmez, Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş'in paylaştığı yapımda Dere'ye daha önce 'Her Şeye Rağmen', 'Paşa Gönlüm', 'Arka Sokaklar' ve 'Tatlı İntikam'da rol almış olan Can Nergis eşlik edecek.

Anne, Ekim'de Star'da başlıyor!

Kaynak: Ranini.tv
Orijinal formatta oku

Cikin biri bu ya.bundan jön mon olmaz.

@Forumdash hala diziyi izlemek istediğinden emin misin

Çok kötü bir seçim, Kenanlarla Halitlerle partner olmuş koskoca Cansu Dere kimlere kaldı öyle

secim iyi degil
pasa gonlum,tatkli intikam ondan once dila hanim,arka sokaklarda yani yuzu eksidi) keske ismail filiz olsaydi hic degilse kenana benziyordu)

@Forumdash hala diziyi izlemek istediğinden emin misin

Çok kötü bir seçim, Kenanlarla Halitlerle partner olmuş koskoca Cansu Dere kimlere kaldı öyle
Başrol dediklerine bakma adam sadece gazeteci
Sevgili filan olmayacaklar. (Bizde de yapmazlar inş) sadece istismar edilenler çocuklarla alakalı Cansuyla ortak noktası tek bu
Orda rolü çok yoktu burda da olmaz inş

secim iyi degil
pasa gonlum,tatkli intikam ondan once dila hanim,arka sokaklarda yani yuzu eksidi) keske ismail filiz olsaydi hic degilse kenana benziyordu)
İsmail olabilirdi gerçekten ama bu sefer Ezel'le ilgili şeyler karişacak diziye

Başrol dediklerine bakma adam sadece gazeteci
Sevgili filan olmayacaklar. (Bizde de yapmazlar inş) sadece istismar edilenler çocuklarla alakalı Cansuyla ortak noktası tek bu
Orda rolü çok yoktu burda da olmaz inş
Hımm gerçek başrol bu olmayacak diyorsun yani
Dediğin gibiyse dizinin hala bir şansı var

Hımm gerçek başrol bu olmayacak diyorsun yani
Dediğin gibiyse dizinin hala bir şansı var
Dizide erkeklere rol yok
Hep kadın ağırlıklı.
Cansuyu evlat edinilen kadın
cansuyu terk eden kadın
Küçük kızın annesi

Anneler kapişacak işte

Yok ya olmaz ya Cansu derenin yanına bu hayatta olmaz inanmıyorum amin

Ranini'de gördüm şimdi haberi, kesin değilmiş sadece görüşülüyormuş. @Bully

MF yapım bu adamla anlaşmadan vazgeçsin
anlaşacaksa da Cansuya partner rolü yazmasınlar.

Ayrıca süper
gör bunları
@xemrexxx

Vahide Perçin aşiret kadını gibi geldi nedense gözüme . Göç Zamanı dizisinin etkisi olacak herhalde

Adam fena sayılmaz ama Cansu Dere'ye anca kardeş olur. Pek bir ağırlığı yok. 20-25 yaşında gibi duruyor @Yiğitt ne diyorsun?

Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli dizide rol alacak diye biliyorum ben. @Forumdash Yani konusunu da açmıştım ama bilemedim.

Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli dizide rol alacak diye biliyorum ben. @Forumdash Yani konusunu da açmıştım ama bilemedim.
Gitsin orda oynasın (inş)
Baksana hemen partner yakiştırması yaptılar ama orjinalde partner filan değiller. Cansu'nun yanında sönük kalabilecek biri seçilmeli kesinlikle:/

bu dizinin tutma ihtimali yok

Valla Cansu Dere, Vahide Perçin ve Gonca'li güzel kadroya bu adamı almışlar. Çok şaşırdım. Kesinlikle yanlış isim, yapımcı paraya kıyıp daha iyisini alsın bir zahmet
Dediğin gibi yakısırlar mı o da var.

Daha anlaşma saglanmamıs, Ranini.öyle duyurmus. Can Nergis.yan karakterde olsun, daha iyi.

Doğru değildir inşallah
Var mı yeni haberler?