Annemizi Saklarken - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Son fragmana da bak anlarsın ama Sırma Yanık bu diziyi nasıl yazıyor hala anlayamıyorum, fragmanlar günlük dizi havasında kalitesiz bir dramı andırıyor.
Sırma Yanık mı yazıyormuş ben şok 😱 harika diziler yazan kadının yazdığı projeye bak 🤮🤮
Senarist genelde tutan işleri yazmış.Bu dizi de bir sezon gitse yeter
4 reyting üstü alsa Star göbek atar

Sırma Yanık mı yazıyormuş ben şok 😱 harika diziler yazan kadının yazdığı projeye bak 🤮🤮

4 reyting üstü alsa Star göbek atar

Cidden hadi ilk tanıtıma bir şeye benziyor diyebiliriz de bu tanıtımla birlikte günlük dizi yapsınlar, daha çok izlenir...

Reactions: Carpe Diem
Star napıyor böyle? Ajanslardan oyuncu kataloglarini isteyip gözü kapalı mı seçiyor??? Bu ne uyumsuzluktur iki dizidir

Star'da olmasa Hande Doğandemir'in 4. bölümde bitecek dizilerinden biri daha olurdu ama Star sabreder o yüzden biraz daha uzun sürer.

Reactions: cookies
Özellikle 3 ve 4. Tanıtımları çok güzel olmuş. Farklı bir havası var. Heyecanla bekliyorum. İyi bir iş çıkacaktır.
Dizi takvimime Kaderimin Oyunu ve Annemizi Saklarken de ekleniyor böylece🤩😍
------

@slhttnmtl @Emre Ozansoy @Alos Emgen konağına sonradan katılanlar nedense saçları aynı oluyor.😁
Ferda Kendirci vs Handan Bulut

Star'ın yeni dizilerinden tutma ihtimali olan tek dizisi Kaderimin Oyunu . Diğer dizilerin tutmayacağı bin kilometreden belli oluyor.