"Annemi Beklerken" Dizisinden Yeni Bilgiler!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,651
Puanı
1,060
O3 Medya'nın yeni dizisi 'Annemi Beklerken'den yeni bilgiler ortaya çıktı!

Yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstleneceği, senaryosunu Pınar Ordu'nun kaleme aldığı dizi Star TV'de ekranlara gelecek. Dizinin başrollerinde yer alması için Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'yla imza aşamasına gelindiği konuşuluyor.

"Annemi Beklerken" yeni sezonda Star'da!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
Aslı Bekiroğlu gerçekten iyi bir oyuncu kendini daha fazla çakma sosyete dizilerinde yan rol olarak harcamamasına sevindim. Gülümse Yeter'deki Yasemin'i özledik.

Erkek başrol olmamış.

Somuncu Baba'da ilkkez izlemiştm Furkan'ı. Film mi güzeldi Furkan mı altından kalkmişti bilemem ama iyiydi. FOX 306 da hiç iyi değildi
@xBUGRAx

Aslı Bekiroğlu gerçekten iyi bir oyuncu kendini daha fazla çakma sosyete dizilerinde yan rol olarak harcamamasına sevindim. Gülümse Yeter'deki Yasemin'i özledik.

Erkek başrol olmamış.
o kız vinecı değil mi???

Reactions: xBUGRAx
Melike bu sefer gerçekten Eskişehir'e yolcu galiba.
@xBUGRAx
Ayol ben niye yıkılayım 40 yılda bir önüne gelecek fırsatı bırakıp yaz dizisine kaçacak kadar vizyonsuzsa ben ne yapayım. Zaten Ozan'la zırt pırt ayrılıp barışmaktan başka işlevi kalmamıştı.

Hem Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'dan kimler kimler ayrıldı da bir şey olmadı. İlk önce şu saçma saatten bir kurtulalım da gerisi kolay.

Bu başlayana kadar biter ki JS.

Reactions: Aserat