Anneler ile Kızları'nın yayın saati değişti!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Star TV'de ekrana gelen dizinin yayın saati değişti. İşte o dizi ve yeni saati.
Anneler ile Kızları'nın yayın saati 20.00 oldu
Star TV, yeni sezon dizisi Anneler ile Kızları'nın yayın saatini 22.00'den 20.00'ye aldı. Dizi, bundan böyle pazartesi akşamları 20.00'da ekranlarda olacak.
NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, kaderleri ve kederleriyle benzeşen iki kadının hikayesinin anlatıldığı Anneler ile Kızları' nın oyuncu kadrosunda; Ebru Özkan, Feride Çetin, Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Hüseyin Soysalan, Selda Özer, Ozan Çobanoğlu, Hülya Şen, Dilşad Bozyiğit, Ali Hürol, Berke Hürcan, Hikmet Körmükçü, Gülden Dudarık, İsmail Demirci, Ergun Kuyucu, Özge Korkmaz, Mehmet Polat ve Deniz Barut yer alıyor.
1uz6.jpg

Yayından kaldırıldı :D :D

Çok mu komik buluyorsun bu durumu? OzaN admin geçenlerde ne demisti? Onlarca insan paralarini kazaniyorlar o isten.. Simdi düsün senin dayin Nuri vs dizilerde isikciydi Nuri yayindan kaldirildi ve dayin bildigim kadariyla o zaman kadar birsey yapmadi.. Sonra Dedektif Memoli dizisinde isikci olmus. Ya dayina yeni is teklifleri gelmeseydi?

Lütfen bu tip durumlari göz önünde bulunarak ve :D :D < gibi gülücükleri öyle kullaniniz.

Çok mu komik buluyorsun bu durumu? OzaN admin geçenlerde ne demisti? Onlarca insan paralarini kazaniyorlar o isten.. Simdi düsün senin dayin Nuri vs dizilerde isikciydi Nuri yayindan kaldirildi ve dayin bildigim kadariyla o zaman kadar birsey yapmadi.. Sonra Dedektif Memoli dizisinde isikci olmus. Ya dayina yeni is teklifleri gelmeseydi?

Lütfen bu tip durumlari göz önünde bulunarak ve :D :D < gibi gülücükleri öyle kullaniniz.

Bir kere ben bu durumla dalga geçmiyorum '' :D '' bu smiley bende alışkanlık oldu neredeyse her mesajımda bunu kullanıyorum.

Ben sadece sana cevap verdim ''Yayından Kaldırıldı'' diye sen konuyu nerelere getirdin.

Bir kere ben bu durumla dalga geçmiyorum '' :D '' bu smiley bende alışkanlık oldu neredeyse her mesajımda bunu kullanıyorum.

Ben sadece sana cevap verdim ''Yayından Kaldırıldı'' diye sen konuyu nerelere getirdin.

Ben konuyu bir yerlere getirmedim, sadece senin dalga geçtigin duruma cevap verdim.. Yalanci Bahar sevdigim bir dizi, ve 9.bölümde bitecegi konusuluyor, ama ":D" yerine en azindan ":)" bu smileyi kullansaydin daha iyi karsilanacaktin.

Tamam beyler uzatmaya gerek yok konuyu.

Hiçbir diziyle dalga geçmemek daha uygun.Smile ifadesi bazı zamanlar yazdığınız mesaja çok farklı anlamlar katabiliyor.O yüzden daha dikkatli kullanırsanız sorun çıkmaz heralde:)

Ben konuyu bir yerlere getirmedim, sadece senin dalga geçtigin duruma cevap verdim.. Yalanci Bahar sevdigim bir dizi, ve 9.bölümde bitecegi konusuluyor, ama ":D" yerine en azindan ":)" bu smileyi kullansaydin daha iyi karsilanacaktin.

Konuyu dalga geçtiğime getiriyorsun ben dalga geçmedim sadece sana cevap verdim :)

Anneler ile Kızları'nın PT-1'de rakipleri daha fazla olacak ama diziyi izleyenlerde PT-1'de izler diziyi :) Anneler ile Kızları Yalancı Bahar'dan daha çok izlenir :)

Anneler ile Kizlari Persembe'ye alinsaydi daha çok izlenirdi P.tesi PT-1'den :)

cevaa zaten geniş ailede bile :D bu smileyi kullanmış alışkanlık olmuş olabilir:)