'Anneler Analar' Dizisinin Kanalı ve Senaristi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Ay Yapım'ın yeni dizisi Anneler Analar'ın kanalı ve senaristi belli oldu!

Yönetmenliğini Kuzey Güney, Saklı Kalan ve son olarak Racon dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Mehmet Ada Öztekin'in yapacağı ''Anneler Analar'' dizisinin kanalı belli oldu. Dizi yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizinin senaristliğini ise 2012 yılında Atv'de yayınlanan Son dizisinin senaristi olan Berkun Oya üstlenecek.

''Anneler Analar'' yeni sezonda Kanal D'de!

Kaynak: Ranini.tv

Yine mi ay yapım

Tutmayacak projeler gibi geliyor bana nedense dizileri

Banada tutmayacak gibi geldi, tüm projeleri bitirip yeniden başlıyorlar hayırlısı ama yeni yüzlerle gelseler keşke

Berkun Oya iyi bir senaristtir, ama rol alacak oyuncuları da bir görmek lazım. Kanal seçimi ise kötü olmuş bence.

Son düzenleme:
@xemrexxx bana bir tek fatih harbiyedeki nerimanin ve kıvancın dizisi tutabilir geldi.Ama tutabilir yani tutmayadabilir

Gerisinden umutlu değilim

'Ay Yapım bunlara mı düştü' derken? 😵 Mehmet Ada Öztekin ve Berkun Oya eğer ellerinde iyi bir hikaye varsa çok iyi bir iş çıkaracaklardır eminim

anneler ve analarmı ayolll anneler kim olucak analar kim olucak ikiside aynı şey zaten nasıl ayırt edecekler

her çocuğun 2 annesi olucakta birisine ana diğerine annemi diyecek öyle olsa bile bu çocuk ikisinden aynı anda doğmayı nasıl başarmıs ayy hiçbirşey anlamadım gdiyorum ben burdan dizide 1.bölümden biter

Dizinin ismi değişir zaten, bu isim çok saçma.

Kara Para Aşk'ın taslak ismi Kara Para Yalan Aşk'tı. Kısaca baştan abes bir isimse sonradan pek umut vaadeden bir isim olmuyor.

"Anneler" ile AB'ye "Analar" ile Total'e göz kırpmışlar

İsim bence sonradan değişir. Bu isimle kesinlikle ilgi çekmez, isim hiç güzel değil.

Dizinin kanalı süper.
Ay Yapım ile Kanal D'nin güzel bir iş yapmasını özledik açıkçası.
Yönetmen çok iyi görünüyor.

Senarist ise ortalama görünüyor, güzel iş çıkarırlar umarım ortaya.
Detayları bekliyoruz.

Yönetmen ve senarist çok iyiymiş merakla bekliyorum diziyi.