Anneler İle Kızları ve Ay Tutulması Bitiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Mesut yarin aldığı bilgilere ve köşe yazısına göre Anneler İle Kızları ve Ay Tutulması bitiyor. Ayrıca, Altın Günü ve Gelin Duymasın adındaki gündüz kuşakları yayından kaldırıldı. Bakalım Doğuş grubu daha ne değişiklikler yapacak star tv de.

sadece geniş aile'ye özel değilmiş doğuş her şeyi bitiriyor:)

doğru hacı ama bunların yerine ne koyacak onu merak ediyorum

Ay Tutulması'nı bitirmeleri yanlış olmuş bence. Diziyi Pazartesi gününde deneyebilirlerdi. Anneler ile Kızları'nın senaryosu kısıtlıydı. Reytingleri de kötü gelince yayından kaldırılması kaçınılmaz oldu. Star'da Altın Günü ve Gelin Duymasın'ın yerine ise dizi tekrarları ekrana gelir. Geniş Aile'nin tekrarları da ekrana gelebilir.

Akasya Durağı'nın ise bitmemesi gerçekten ilginç olmuş. Yani buna dair haberlerin çıkmaması ilginç. Doğuş Holding diziyi devam ettirecek sanırım. :)

Ay Tutulmasi'nin bitecegine üzüldüm açikcasi, Nur Erkul ve Naz Elmas begenerek izledigim oyuncular.

Anneler ile Kizlari dizisini de begenerek izliyordum, ve bu dizi de bitiyor.. Umarim oyunculari yeni projelerde görürüz..

Ay Tutulmasi'nin bitecegine üzüldüm açikcasi, Nur Erkul ve Naz Elmas begenerek izledigim oyuncular.

Anneler ile Kizlari dizisini de begenerek izliyordum, ve bu dizi de bitiyor.. Umarim oyunculari yeni projelerde görürüz..

furkan ne izlesen bitiyor tüm sevdiğin diziler the end oluyor :D

Bence bitirmeleri doğru karar.

Anneler ile Kızları ve Ay Tutulması senaryoları kısıtlıydı. Ay Tutulması dizisi özellikle Kenan'ın Ayla ve Şebnem ile değişip duruyordu.

Dahada bitirecek, yeni yayınlar ile kanalı süslemeye çalışacaklardır.

Ay Tutulması'nın reytingini çok arar Doğuş grubu :)

Yayından kaldırılma sebebi reyting ise Ay Tutulması'nın kaldırılması hatalı karar bence... Anneler ile Kızları da çok kötü durumda değildi bence :)

FOX'un dizi günleri boş. Bence bu diziyi almalı.Birini salı diğerine çarşamba ya da perşembeye koysa. FOX'u idare eder.
Bence FOX, bu dizileri transfer edip almalı..Ya sizce

bencede ay tutulması starın en iyi reyting alan dizisi şuan 😉

kesinlikle yanlis İffet starin en çok reyting alan dizisi sonrada Firar.. doguş yayin grubu çok akıllıca işler yapiyor düsük reytingse kesip aticaksin kural budur pazartesi pt1de tutarsa aneler ve kızları kalır dün umutsuz ev kadinlari vardi ay tutulmasi yerine daha kaliteli bir yapim gelebilir kvp tarzi silahli diziler olsa daha iyi olr

Son düzenleme:

Su an izledigim diziler; Yalanci Bahar, Sensiz Olmaz, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Zehirli Sarmasik, Kuzey Güney, Adini Feriha Koydum, Iffet ve Umutsuz Ev Kadinlari.

Bu kadar dizi normal.Bende geçen sene 7 dizi filan izliyordum.Bütün dizileri izliyor demek saçma olur.Tv'de bir sürü dizi var zaten.Diziye ara sıra bir göz atmak ayrıdır sürekli her bölümünü izlemek ayrıdır.