"Anne" Dizisinin Afişi Yayınlandı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Star TV'nin yeni ve iddialı dizisi "Anne"nin afişi yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin'in yaptığı, senaryosunu Berfu Ergenekon'un kaleme aldığı dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız ve Can Nergis gibi isimler yer alıyor.

"Anne" Ekim'de Star'da! İşre afişi:
01b516c7-1a27-4752-8b12-f6886cb11e25.jpg

Yazı stili dışında etkileyici duruyor. Bu diziyi merakla bekliyorum. Yılın dizisi olacak bence. Beren Gökyıldız'ın yıldızı daha da parlayacağı için çok seviniyorum:bhr:

Afiş Yabancı film afişlerine benzemiş.Değişik bir şeyler yapmaya çalışmışlar.Hem Cansu Dere'nin ne o elbise altına spor ayakkabı mı olur? :lol:Vahide Perçin'in saçlar..
Neyse başlasın da Cansu'yu izleyelim :Z

Afiş Yabancı film afişlerine benzemiş.Değişik bir şeyler yapmaya çalışmışlar.Hem Cansu Dere'nin ne o elbise altına spor ayakkabı mı olur? :lol:Vahide Perçin'in saçlar..
Hahaha sen deyince fark ettim de cidden o elbisenin altındaki ayakkabılar ne ya? :F

Bu diziden çok umutluyum. Orjinalinin ilk bölümünü izledim ve draması çok sağlam kesinlikle. İyi uyarlanırsa, çok iyi reytingler alır.

Afiş de çok iyi olmuş, orjinal afişle neredeyse aynı. Bekliyorum diziyi. :)

Hahaha sen deyince fark ettim de cidden o elbisenin altındaki ayakkabılar ne ya? :F

Çünü Cansu oendine özen göstermeyen sade bir öğretmen rolünde. Herkesin karakterinden birşeyler yansıtmkşlar aynı Vahide'nin dizide kuaför olması gibi:X çok güzel olmuş bence de... Yazı stili de küçük kızın el yazısı:A

Sezona damga vuracak @Çiğdem- ve @Forumdash çatlayacak :A

Sana noluyor beee:F Parsellenme dizime ötede bayıl:A Sen ekşiya'ya bak:A

-----------------

Bu arada Cansu'nun öbür annesine dair hiçbir bilgi yok(b) acaba bizde diziyi uzatacakları için farklı bir yol mu izleyecekeler acaba(b)

Çünü Cansu oendine özen göstermeyen sade bir öğretmen rolünde. Herkesin karakterinden birşeyler yansıtmkşlar aynı Vahide'nin dizide kuaför olması gibi:X çok güzel olmuş bence de... Yazı stili de küçük kızın el yazısı:A

Sana noluyor beee:F Parsellenme dizime ötede bayıl:A Sen ekşiya'ya bak:A

-----------------

Bu arada Cansu'nun öbür annesine dair hiçbir bilgi yok(b) acaba bizde diziyi uzatacakları için farklı bir yol mu izleyecekeler acaba(b)
cansu en son 5.5 yıl önce başroldü merak ediyorum bir de vahide teyzem var sana kaptırmam zaten oğlan başrol yokmuş dizide senin demen göre çok iyi haber:A

cansu en son 5.5 yıl önce başroldü merak ediyorum bir de vahide teyzem var sana kaptırmam zaten oğlan başrol yokmuş dizide senin demen göre çok iyi haber:A
Orjinalinde yok. Orjinalinde Cansuyu evlatlık alan anne ile Vahide'nin de çekişmeleri önemli o yuzden diğer anneyi çok bekledim kim diye ama bi haber yok. Düşük bi oyuncu seçmişlerse eğer kesin Cansuya bi oğlan da yazmışlardır bunlar:F (gazeteci haricinde)

Orjinalinde yok. Orjinalinde Cansuyu evlatlık alan anne ile Vahide'nin de çekişmeleri önemli o yuzden diğer anneyi çok bekledim kim diye ama bi haber yok. Düşük bi oyuncu seçmişlerse eğer kesin Cansuya bi oğlan da yazmışlardır bunlar:F (gazeteci haricinde)
nrboşu ikna etsinler :F neboş-vahide teyze-cansu bu dizide meryoş-deniz çakır-sanem edho da süper resmen dream cast :A