2019 Annabelle 3: Comes Home - Film Yorumları

DarkLegenD

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
ZxMaDt.jpg


Korku Seansı serisinin spin-offu olarak izleyici karşısına ilk kez 2014'te çıkan Annabelle serisinin üçüncü filmi 28 Haziran 2019 günü vizyona girdi. Yönetmenliğini ve
senaristliğini Gary Dauberman'ın üstlendiği filmde Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace gibi isimler rolleri paylaşıyor.

Annabelle 3, bir odaya kapatılan Annabelle’in diğer kötü ruhları harekete geçirmesi ile birlikte yaşananları konu ediyor. Şeytan ve cinlerin varlığını araştıran Ed ve Lorraine Warren çifti, oyuncak bebek Annabelle’in yarattığı yıkımı durdurmak için onu evlerine getirmeye karar verir. İçine cin giren bebeği evlerindeki eser odasına kapatan çift, onu kutsal bir camın arkasına koyar ve yardımını istedikleri bir rahibin kutsal duasıyla kapatırlar. Çift, artık her şeyin kontrolleri altında olduğunu düşünmektedir. Ancak alınan önlemler Annabelle’i durdurmaya yetmez. Annabelle odadaki diğer kötü ruhları uyandırır ve onlara yeni bir hedef verir: Warren çiftinin 10 yaşındaki kızı Judy ve onun arkadaşları.

Kaynak: Beyazperde
 

DarkLegenD

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Çoklu Evrenler Tarihinin en karizmatik 2 korku karakterinden biri olan Annebelle'in şampiyonlar ligi kalitesinde bir film ile geri dönüşü için hazırım. 2. filmin son 20 dakikasını izledikten sonra birtakım işlerimi de halledip yola çıkacağım.