ANKET | 1 Eylül Salı Hangi Dizi Daha Çok İzlenir?

1 Eylül Salı akşamı hangi dizi daha çok izlenir?


  • Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

Carpe Diem

Favori Üye
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
16,042
Reaksiyon puanı
13,333
Puanı
860
Ekli dosyayı görüntüle 91391

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte uzun süredir yayınlanamayan diziler de ekrana dönmeye başlıyor. Diğer günlerde henüz hareket başlamasa da uzun süredir boş geçen, yazın da herhangi bir dizinin ekrana gelmediği salı gününde rekabet erken başlıyor. Bu hafta başlayan ve şimdiden ilgi çeken Menajerimi Ara'nın (Star TV) yanına geçen sezonun çok izlenen dizilerinden Hekimoğlu (Kanal D) ve ilk 2 bölümüyle yüksek reytinglere ulaşan Baraj (FOX) da dahil oluyor.

O zaman yazın birincisi (ve muhtemelen 1 Eylül'ü de zirvede bitirecek olan) Masterchef Türkiye'yi (TV8) kısa süreliğine denklemden çıkararak soralım: Sizce o akşamın en çok izlenen dizisi hangisi olacak?

Not: Bu anket sadece gelecek salı için geçerlidir. En çok izlenme kıstası ise en az 2 grupta diğer dizilerin önünde yer almak. Oylama süresi 6 gündür.
Total de
Baraj
Hekimoğlu
Menajerimi ara bence ama inşallah hekimoğlu, Menajerimi Ara, baraj olur Menajerimi Ara ve hekimoğlu nu çok seviyorum ab de ise hekimoğlu, Menajerimi Ara, baraj
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Net bir kazanan olmaz gibi, kategorilerde farklar çok az olur. Tahmini TOTAL'de 'Baraj' önde kapatır, AB grubunda 'Hekimoğlu' önde kapatır. 'Menajerimi Ara' bi atak yapar mı? Neden olmasın? Sürpriz sonuçlar gelecek salı bence. :X