Ankara'nın Dikmeni Gün Değiştirdi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1417459581.jpg

Geçen sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan bir anda Atv'ye transfer olan Ankara'nın Dikmeni dizisi Cuma akşamları istenilen performansı gösteremediği için bir başka güne kaydırıldı.

Bülent Emrah Parlak, Burak Kut ve Gözde Kansu'nun başrollerinde olduğu Osman Taşçı'nın yönetmenliğini üstlendiği Ankara'nın Dikmeni bundan böyle Pazar akşamları ekrana gelecek.

Ankara'nın Dikmeni Pazar 20:00'de atv'de!

Yine iyi gitmez. Kanal D akılsızlık yaptı diye düşünüyordum ama doğru olanı yapmış galiba.

Hayırlısı olsun diyeceğim, ama pek başarılı olacağını sanmıyorum. Yine orta seviyede gider bence. Başarılar... :)

Bence daha iyi gidebilir ama yeterli olmaz gibi kanala..

Dizi 2. sezon başarılı olamayacaktı bu çok belliydiç Atv almakla hata etti.:)

başta kızıyorduk ama kanal d çok akıllı bir taktik uyguluyor anakranın dikmeni ve urfalıyım ezeldeni iş işten geçmeden düşüceklerini anlayıp yolladılar
hahaha birde rakip kanallara gönderdilerki rakip kanallarında reytinglerini düşürüyorlar:F

Dikmen sezona ara verip vermeme konusunda kararsız kalınca kendi kendini bitirdi. Yine de atv'nin sabrı sayesinde sezon sonuna kadar devam edeceğini düşünüyorum.

yine yalnis gun keske kanald de kalsaydi ve yazda devam etseydi su an daha iyi durumda olurdu

Bence pazartesi komedi açıklığı var tek başına ulan İstanbul yetmiyor pazartesi iş görürdü :D

Reytinglerinde bir yükselme olmayacaktır. Yine de hayırlı olsun diyelim.

başta kızıyorduk ama kanal d çok akıllı bir taktik uyguluyor anakranın dikmeni ve urfalıyım ezeldeni iş işten geçmeden düşüceklerini anlayıp yolladılar
hahaha birde rakip kanallara gönderdilerki rakip kanallarında reytinglerini düşürüyorlar:F
Ben bu dizileri biraktigina kizmadimki iyide yapti :)
Bnm derdim hayat yolunda gibi reytingleri iyi olan diziyi harcamaya calismasi :(

ya bu diziyi 1 bölüm izledim de çok çok çok kötü bir dizi 1 saniye bile güldürmüyor
yakında yayından kalkar

Bu dizinin nede tuttuğunu hic anladım sonra birden nasıl düştü onu da anlamadım)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy