Diğer Animal Kingdom 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,798
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'nın son yıllarda pek rağbet görmeyen kablolu kanalı TNT'de geçtiğimiz günlerde ilgi çekici bir yeni dizi başladı.

Animal Kingdom adını taşıyan dizi, annesinin eroin bağımlılığı yüzünden ölmesinin ardından yakınlarıyla birlikte yeni bir hayata yelken açan bir gencin hayatını konu alıyor.

Kısa sürede ilgi gören diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

animal-kingdom-2016-tnt-show-650.jpg

@xemrexxx

Şuraya bir adet post bırakayım. İlk bölümü izleyeceğim kötü de olsa fragmanları ilgimi çekmişti. Ama öncesinde filmini izlicem tabi:A

Filmi geçen gece izlemiştim sıkıcıydı. Dizinin ilk bölümü de film gibi sıkıcı. Aile ilişkileri ilginizi çekiyor ama bi olmamişlik var. Sıkıyor dizi. Anneanne ve pope haricinde kimseyi tutmuyorum :X

Bilmiyorum 2.bölümü de yarın izlerim boşlukta sarmazsa bırakırım. @xemrexxx @destere @Çiğdem-

Filmi geçen gece izlemiştim sıkıcıydı. Dizinin ilk bölümü de film gibi sıkıcı. Aile ilişkileri ilginizi çekiyor ama bi olmamişlik var. Sıkıyor dizi. Anneanne ve pope haricinde kimseyi tutmuyorum :X

Bilmiyorum 2.bölümü de yarın izlerim boşlukta sarmazsa bırakırım. @xemrexxx @destere @Çiğdem-
biz beğendik sana sormuyoruz:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,360
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06