Andy Garcia Yeniden Vadi'de

inanılmaz birşey yaşanıyor haberi duyan sanırım foruma dalıyo 201 ziyaretçi var konuda 😱
bu nasıl bir iş ya vallaha 206 kişiye ulaştık vay be şu kurtlar vadisi hakikaten eşsiz bir iş yarın birgün bir de lisa geri dönüyor desek neler olur bilemiyorum 😀

@takas ben seni nasil takmam be kardesim sen benim ilk goz agrimsin inlar yokken sen vardin kardesim
))

@takas ben seni nasil takmam be kardesim sen benim ilk goz agrimsin inlar yokken sen vardin kardesim
))
yönetciler memnun olmuştur herhalde 214 ziyaretçi an itibarıyla @Arslan Bey, abi burdan vadi nin potansiyeli ortaya çıkıyor kanal d izleyicisi böyle şeyleri sever bu sene çok yüksek reytingler alabilliriz

Butun onemli gelismeler aksam oluyor bende tlfda oluyorum dogru durust yorum yapamiyorum ah bir gunduz olsa su haber bak nasil yorumlar yapardim
))))

İnşallah reytinglerde bu konudaki ziyaretçi sayısı gibi saniye saniye artar

Butun onemli gelismeler aksam oluyor bende tlfda oluyorum dogru durust yorum yapamiyorum ah bir gunduz olsa su haber bak nasil yorumlar yapardim
))))
abi gündüz olunca da ben yokum işteyiz
gerçi farketmez gelişme olsunda yeter

İnanilmaz bir rakam şu an ilkleri yaşıyoruz
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 7, Ziyaretçi: 225)

Polat Şaşmaz-KADİR-takaschina_shangaiOzaNaserat54Çiğdem-

İnanilmaz bir rakam şu an ilkleri yaşıyoruz
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 7, Ziyaretçi: 225)

Polat Şaşmaz-KADİR-takaschina_shangaiOzaNaserat54Çiğdem-
aga vadi olunca ilkleri hep yaşıypruz ya çok bereketli maşllh

Tanımıyorum bu ismi takip ettiğim biri değil gerçi sadece Vadi'de oynamıştır muhtemelen görmemem normal.

239 olmuş fenaa

@china_shangai evet abi bu hafta son sonra coşarız

Tanımıyorum bu ismi takip ettiğim biri değil gerçi sadece Vadi'de oynamıştır muhtemelen görmemem normal.
yanlış sayfaya girdin sanırım andy garcia dan bahsediyoruz

vadi karşıtlığı insanlara neler yazdırıyor Maşallah

Haber sitelerinde var mı bu haber

Sayin ziyaretçiler bu sene Vadiyi sakin kacirmayin oyle bir sezon olacak ki yer yerinden oynayacak
Andy Garcia hic bir sey biz Robert Downey Jr. da bekliyoruz ondan once de Saruhan Hunel ile Bulent Aras bombalari da patlayabilir takipte kalin..

abartma istersen baba filmini bilirsin hani al pocino falan oynadı onun partneri işte baba 3 filminde de başroldü
, ben sadece bir projesinden bahsettim