Andre Onana Kiralık Olarak Trabzonspor'da!

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,078
Puanı
710
Trabzonspor Uğurcan Çakır sonrası kaledeki boşluğu Andre Onana ile doldurdu. Bordo mavili ekip Manchester United ile oyuncunun kiralık transferi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. KAP'a yapılan açıklamaya göre oyuncu için kiralama ücreti ödenmezken oyuncuya 3.510.000 dolar garanti ücret ve 1.755.000 dolar imza parası ödenecek.

Kamerunlu kaleci Inter'deki dikkat çeken performansı ile Manchester United'a transfer olmuş ancak burada yediği hatalı gollerle gündem olmuş ve gözden düşmüştü.

1757625031788.jpeg

• Beğendim
Reactions: TenTen
Fenerbahçe maçında 2 hatalı gol yiyince, aynı şeyi diyecek misin? :A
ManU dönemi ile çok ilgilenmiyorum. Orası oyuncu öğütme merkezi. Belli bir kalitede olup oradan gidenlerin gittikleri yerde performans verdiğini görüyoruz.

FB maçının ilk maçı olması şanssızlık olabilir. Takıma alışamadan çok güçlü bir rakiple oynayacak. Ben hava değişimi ile en azından kafasının sahada olacağını düşünüyorum. Burada kesinlikle katkı verecektir.

2-3 yıl önce dünyanın en iyi 2-3 kalecisi arasında gösterilen Ederson ve Onana haftaya Fenerbahçe - Trabzon maçına çıkacaklar inanması zor. :)

Kaleci için özgüven her şey çok iyi kaleci iken Unitedda bu özgüveni kaybetti. Toparlarsa Trabzonspor'da yılın kalecisi bile olabilir ama buradaki kritik yer özgüven psikolojiyi toparlarsa. Karius da zamanında ucl hatası sonrası toparlayamayıp Beşiktaş'a gelip yokuş aşağı gitmişti ki Onana Kariustan iyi kaleci. Bu durumlarda hatalı başlamaması çok önemli.
2-3 yıl önce dünyanın en iyi 2-3 kalecisi arasında gösterilen Ederson ve Onana haftaya Fenerbahçe - Trabzon maçına çıkacaklar inanması zor. :)
3 sene önce galiba ucl finalinde oynamışlardı ikisi. Inter - City finali.

• Beğendim
Reactions: bazinga