Anderlecht 2-2 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi - Play Off Turu | Rövanş Maçı

Royal_Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,248
Puanı
400
UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Fenerbahçe ile Anderlecht karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe kendi stadında oynanan ilk karşılaşmada Anderlecht'i 3-0 yendi.

Bu akşam Belçika'nın Brüksel şehrinde oynanacak olan rövanş maçı canlı yayınla 23.00'de TRT 1'de!

Maçla ilgili gelişmeleri bu konudan takip edebilir, yorumlarınızı burada yapabilirsiniz.
images.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch
3 tane de yemeyiz be abi, 1-1 berabere biteceğini düşünüyorum. :A
1 0 yenilgiyede razıyım. Geçelimde turu 🤲
Aynı görüşteyim ama 3 - 0 ın da verdiği rahatlik var yıllar sonra avantajlı gidiyoruz az keyfini çıkaralım hep stres hep stres yıllardır :F
İşte o rahatlık rahatsız ediyor 😂😂

2 0 da takımı geriye yaslayıp 85 dk karşı takımı izleten bir teknik direktöre sahibiz 😵‍💫

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
1 0 yenilgiyede razıyım. Geçelimde turu 🤲

İşte o rahatlık rahatsız ediyor 😂😂

2 0 da takımı geriye yaslayıp 85 dk karşı takımı izleten bir teknik direktöre sahibiz 😵‍💫
Ya sende krall ya 40 yılın başı en rahat Avrupa maçı bence uzun zamandır böyle avantajlı gitmiyorduk. Akışına bırak yenilirse de yenilsin ama rahatım ben ortam güzel :D

fenerbahçe rahatlıkla maçı kazanacak. ilk maçta o kadar eksiğe rağmen çok iyi iş çıkardılar.

Şu maçta orta saha ve ileride rotasyon yapılmaması çok ilginç. Turu garanti altına alayım derken sezonu çöpe atma ihtimalini unutuyor.

fenerbahçe rahatlıkla maçı kazanacak. ilk maçta o kadar eksiğe rağmen çok iyi iş çıkardılar.
Ne eksikleri vardı ki?