Hep diyorum ayol öyle abartıldığı kadar güzel değil yabancı kadınlar yanı tek numaraları açık saçık giyinmek türk erkekleride kanıyor en başta @destereBence muhalefet liderlerini degiştirekim kıliçdaroğlu+ bahceliyi gönderip ablayi alalim zaten ilk seçimde @Doğu ile @Maskeli Fedai nin tayyip amcasini devirip iktidari ele alir gibi o yetenek var ablada tabi yeteneği @destere daha iyi yorumlar @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @MasacRE- @BesaleT @MEnes @denizz19 @Harunnn60 @sürgünüm
Ayol açilip saçilmak çözüm olsa sen acik saçik gezerdin koca bulmak içinHep diyorum ayol öyle abartıldığı kadar güzel değil yabancı kadınlar yanı tek numaraları açık saçık giyinmek türk erkekleride kanıyor en başta @destere
hhaha benim öyle bir amacım olmadı şuana kadarAyol açilip saçilmak çözüm olsa sen acik saçik gezerdin koca bulmak için
Sanki aday mi vardihhaha benim öyle bir amacım olmadı şuana kadar
aaa vardı tabikide çok red ettim zamanındaSanki aday mi vardi
la muhteşem bişey her bir parçası bizim siyasetçilerin on tanesine bedel bunun neyi savunduğuda önemli değil kendisini savunsun yeterli biz peşindeyiz hertürlüBence muhalefet liderlerini degiştirekim kıliçdaroğlu+ bahceliyi gönderip ablayi alalim zaten ilk seçimde @Doğu ile @Maskeli Fedai nin tayyip amcasini devirip iktidari ele alir gibi o yetenek var ablada tabi yeteneği @destere daha iyi yorumlar @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @MasacRE- @BesaleT @MEnes @denizz19 @Harunnn60 @sürgünüm
Bence muhalefet liderlerini degiştirekim kıliçdaroğlu+ bahceliyi gönderip ablayi alalim zaten ilk seçimde @Doğu ile @Maskeli Fedai nin tayyip amcasini devirip iktidari ele alir gibi o yetenek var ablada tabi yeteneği @destere daha iyi yorumlar @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @MasacRE- @BesaleT @MEnes @denizz19 @Harunnn60 @sürgünüm
hhaha benim öyle bir amacım olmadı şuana kadar
Tam olarak boyle genç kişilerin partisini diyodum Polat Şaşmazla muhteşem bişey her bir parçası bizim siyasetçilerin on tanesine bedel bunun neyi savunduğuda önemli değil kendisini savunsun yeterli biz peşindeyiz hertürlü
siyasetçi dediğin böyle olmalı hogatha bu siyaset yaparken insanın ağzı açık kalır yani her tarafın siyaset yapmak için çırpınıp durur öyle bir etkisi oldu bendeaaa vardı tabikide çok red ettim zamanında
her genç siyasetçi böylemi olur diyorsun? hiç sanmam gençlikle alakalı değil buTam olarak boyle genç kişilerin partisini diyodum Polat Şaşmaz
Yaşlı olunca pek iyi olmuyor başkanlar genç olunca daha dinamik oluyolar
hhaha benim öyle bir amacım olmadı şuana kadar
Kiz yine yaşin ortaya çikti zamanunda diyorsun net tarih veremiyon @destere nin dediği gibi hogatha yaşindasin herhaldeaaa vardı tabikide çok red ettim zamanında
yani şimdi benden başkasını görmüyor hogatha o yüzden şimdi yok diyor eminim şimdide vardır üç beş kişi peşinde )Kiz yine yaşin ortaya çikti zamanunda diyorsun net tarih veremiyon @destere nin dediği gibi hogatha yaşindasin herhalde
Bundan başka genç siyasetçi görmediğim için öyle düşünüyordum Türkiyedekiler maşallah baya yaşı var olan insanlar keza Trump falanda öylesiyasetçi dediğin böyle olmalı hogatha bu siyaset yaparken insanın ağzı açık kalır yani her tarafın siyaset yapmak için çırpınıp durur öyle bir etkisi oldu bende
her genç siyasetçi böylemi olur diyorsun? hiç sanmam gençlikle alakalı değil bu
tabiki genç olması önemli, ama bunun yanında birde soyununca gösterecek siyaseti olmalıBundan başka genç siyasetçi görmediğim için öyle düşünüyordum Türkiyedekiler maşallah baya yaşı var olan insanlar keza Trump falanda öyle
Kiz yine yaşin ortaya çikti zamanunda diyorsun net tarih veremiyon @destere nin dediği gibi hogatha yaşindasin herhalde
hhahaha öyle red ettikte şimdide ben niyetlenince kimse çıkmazsa ne olucak destereye kalacaz böyle giderseyani şimdi benden başkasını görmüyor hogatha o yüzden şimdi yok diyor eminim şimdide vardır üç beş kişi peşinde )