Ancilla Tilia Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
138,519
Puanı
1,061
Hollanda' da muhalefet partilerinden Pirate Party'nin yeni lider 32 yaşindaki eski manken.
images (17).jpg
images (16).jpg
images (15).jpg
images (14).jpg
images (13).jpg
images (12).jpg
images (11).jpg
images (10).jpg
images (9).jpg

Bence muhalefet liderlerini degiştirekim kıliçdaroğlu+ bahceliyi gönderip ablayi alalim zaten ilk seçimde @Doğu ile @Maskeli Fedai nin tayyip amcasini devirip iktidari ele alir gibi o yetenek var ablada tabi yeteneği @destere daha iyi yorumlar:A @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @MasacRE- @BesaleT @MEnes @denizz19 @Harunnn60 @sürgünüm
Hep diyorum ayol öyle abartıldığı kadar güzel değil yabancı kadınlar yanı tek numaraları açık saçık giyinmek türk erkekleride kanıyor en başta @destere :A :A :A

Bence muhalefet liderlerini degiştirekim kıliçdaroğlu+ bahceliyi gönderip ablayi alalim zaten ilk seçimde @Doğu ile @Maskeli Fedai nin tayyip amcasini devirip iktidari ele alir gibi o yetenek var ablada tabi yeteneği @destere daha iyi yorumlar:A @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @MasacRE- @BesaleT @MEnes @denizz19 @Harunnn60 @sürgünüm
la muhteşem bişey her bir parçası bizim siyasetçilerin on tanesine bedel :) bunun neyi savunduğuda önemli değil kendisini savunsun yeterli biz peşindeyiz hertürlü :)

hhaha benim öyle bir amacım olmadı şuana kadar :A :A :A

la muhteşem bişey her bir parçası bizim siyasetçilerin on tanesine bedel :) bunun neyi savunduğuda önemli değil kendisini savunsun yeterli biz peşindeyiz hertürlü :)
Tam olarak boyle genç kişilerin partisini diyodum Polat Şaşmaz :)
Yaşlı olunca pek iyi olmuyor başkanlar genç olunca daha dinamik oluyolar :)

aaa vardı tabikide çok red ettim zamanında :A :A :A
siyasetçi dediğin böyle olmalı hogatha bu siyaset yaparken insanın ağzı açık kalır yani her tarafın siyaset yapmak için çırpınıp durur öyle bir etkisi oldu bende :)

Tam olarak boyle genç kişilerin partisini diyodum Polat Şaşmaz :)
Yaşlı olunca pek iyi olmuyor başkanlar genç olunca daha dinamik oluyolar :)
her genç siyasetçi böylemi olur diyorsun? hiç sanmam gençlikle alakalı değil bu:)

siyasetçi dediğin böyle olmalı hogatha bu siyaset yaparken insanın ağzı açık kalır yani her tarafın siyaset yapmak için çırpınıp durur öyle bir etkisi oldu bende :)

her genç siyasetçi böylemi olur diyorsun? hiç sanmam gençlikle alakalı değil bu:)
Bundan başka genç siyasetçi görmediğim için öyle düşünüyordum :) Türkiyedekiler maşallah baya yaşı var olan insanlar keza Trump falanda öyle :)

Bundan başka genç siyasetçi görmediğim için öyle düşünüyordum :) Türkiyedekiler maşallah baya yaşı var olan insanlar keza Trump falanda öyle :)
tabiki genç olması önemli, ama bunun yanında birde soyununca gösterecek siyaseti olmalı:)

Forum İstatistikleri

Konular
172,006
Üyeler
8,463
Son Üye
Hicran