'Analı Oğullu' İsim Değiştirdi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
thumbnail_1406293326.jpg

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Show TV'den Kanal D'ye transfer olan komedi dizisi 'Analı Oğullu' isim değiştirdi. Dizinin yeni ismi 'Anasının Oğlu' oldu ve afişi yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Sermiyan Midyat, Devrim Yakut, Durul Bazan, Onur Buldu, Melisa Sözen, Sera Tokdemir, Murat Başoğlu, Taner Rumeli ve Gülhan Tekin gibi oyuncuların yer aldığı dizi Ağustos ayında yeni kanalında ekranlara gelmeye başlayacak.

İşte yeni adıyla Anasının Oğlu'nun afişi:

BtY9vCvCcAEJm4G.jpg

Bunları bırakın bas roldeki adamı ve senaristini değiştirin yeter)))

İlk isim göndermesi vardı. Doğuda iç köftenin etsiz yapilan türüne analı kızlı denir. Demek kimse bubkofteyi bilmiyormuş)))

İsim daha iyi oglabilirmis anasının kuzusu diye dizide kuzu da oynuyor hemi de)))

Güneşi Beklerken bitince Pazar yayınlanır kanalı belki biraz olsun idare eder ama yeni sezona kalma şansı yok. Bu kadar şans verildiğine dua etsin ekip. :D

dizi için iyi olmuş ama ne yaparsa yapsın tutacağını düşünmüyorum

Bu isim daha iyi olmuş :) Diğerinin adını çorba adı gibiydi:X Analı kızlı çorbasının çakması gibiydi. Kanal D kadroyu genişletmiş merak ettim diziyi şimdi:X

Yeni isim daha iyi olmus lakin Show TV'de yayinlandigi bölümlerden cok daha iddiali olmasi gerek basarili olmasi icin..

Yeni isimle güzel bir imaj yakalamış fakat dizinin tutacağını sanmıyorum.

Yeni isimden önce yeni senaryonun daha iyi toparlanması lazım. Sermiyan Midyat için inşallah devam edecek oranları alır diyorum ama pek umudum yok.