Ana Haberlerin Akıbeti Belli Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

Ana Haberlerin Akıbeti Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım ana haber bültenlerinin reyting listeden çıkarılması gerektiğini açıklamıştı.

RTÜK, dün Ankara'da televizyon kanaları yöneticileri ile toplantı yaptı. RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya, olumsuz haber örnekleri göstererek ana haber bültenlerinin ölçümlerden çıkarılmasını istediklerini açıkladı. TRT yöneticileri de dahil tüm televizyon yöneticileri ise buna karşı çıktı.

“Haber bültenlerini reyting ölçümlerinden çıkarırsanız, patronlar haberden vazgeçer, haber birimlerinde çalışanlar işsiz kalır. Haber ajanslarında çalışanlar da işsiz kalır. Haberden vazgeçemeyiz. Haber değeri taşıyan her şey bizim için önceliklidir.” açıklamasında bulundular. RTÜK'ün çocuklar olumsuz etkileniyor karşı cevabına ise “Haberin hedef kitlesi çocuklar değildir.” itirazı geldi.

Toplantı haber bültenlerine özen gösterilmesi ricasıyla sona erdi.
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Olmayacak işti zaten, ben Show TV'nin haber anlayışını beğenmiyorum. 7'ye 10 kala başlıyor, 7'ye kadar siyaset. Geri kalan 40-45 dk ölüm, kalım, cinayet haberleri. Tabi onlar da hayatın bir parçası ama bir de haber aralarına az sonra diyerek bunların reklamını yapıyor. Kanal D, Star TV, FOX TV ve ATV bu konuda çok ölçülü..

Fotoğrafta gönderme yaptım.
Bir badireyi daha atlattık.

Fotoğrafta gönderme yaptım.
Bir badireyi daha atlattık.
Fav10.net gündeme yol gösteriyor, bizim sert tepkimiz karşısında onlar da geri adım attı. Üstüne Pop Star konuştuk, bir hafta sonra seçmeler başladı. Gündemi belirliyoruz mübarek.

Show yine kudurttu çekemeyenleri, meyve veren ağaç taşlanırrrr.

İyi olmuş bir an korktum. 😱

Show tv capslere konu olmak için elinden geleni yapıyor
nerde abuk sabuk haber video SHow haberde

Zaten ulusal kanallardaki tüm yapımlar ölçülürken haberlerin olmaması saçma olacaktı. RTÜK bunlarla uğraşacağına çocuk kanallarının reytinglerden çıkması için uğraşsın.
Ben Show'u seviyorum aslında sıkıcı siyasetten daha ilgi çekici.

Show tv haber formatini cok degistirdi son zamanlar. Öglen cinayet çözen programlarin devami gibi bir sey oldu. Bir sorun yasanirsa direkt kanallar uzerinden gidilmeli.

RTÜK beni şaşırttı açklamalarıyla
Domino etkisini açıklama olarak cuk oturtmuşlar
Ama hala diyorum ki ayrı ölçülüp, ayrı yayınlansınlar.

Umarım bu tepkiyi, Müge Anlı ve türevlerinin yaptıkları programlara da gösteriyorsundur.

Hiç saygı falan kalmamış bunlarda, izleyiciye saygıları falan yok. Yakında hiçbir oyuncu gitmeyecek buraya, ortada kalacaklar iyice. 3 dizileri var, biri vasat altı. Biri bi yeni 10 aldı, diğeri de 7 reytingle 3 alıyor diğer grupta.

Yıllardır Kanal D'de 11.5 reyting mi gördün de konuşuyorsun.

Az işle büyük iş çıkarıyoruz kudur bütün projelerimiz izleniyor çok şükür az ama öz.