Ana Haber Bülteni -Canlı-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 6 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

Evet değerli izleyiciler hepiniz ana haber bültenimize hoşgeldiniz.Bugün 1 Mayıs Perşembe Regaib Kandili.İlk haberimizle başlıyoruz.

Tunceli'de askeri araca mayınlı tuzak

Tunceli merkeze bağlı, kalekol yapılan Sütlüce köyü yolunda zırhlı askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı. Bölgeye helikopterler sevk edildi.

Valilik yaralı sayısını açıkladı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kamu düzenini bozanyasadışı eylemlerde 19'u polis memuru olmak üzere toplam 90 kişi hastanelere tedavi görmek üzere intikal
etmiştir. Halen 23 yurttaşımız müşahade altında tutulmakta olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır" denildi.

YSK itirazları tamamladı: İşte Iğdır kararı

BDP'nin birinci parti olarak çıktığı Iğdır seçimlerinde, MHP hem olağanüstü, hem de olağan itiraz başvurusunda bulunmuştu.

Iğdır'daki olağanüstü başvuruyu değerlendiren YSK, BDP ile MHP arasındaki oy farkının 962 olması, kısıtlı seçmen sayısının ise bu rakama erişememesi nedeniyle, MHP'nin itirazını reddetti.

MHP'nin sandık başı tutanakları konusundaki itirazları üzerine, sözkonusu tutanakları tek tek inceleyen YSK, burada da MHP'nin itirazının reddine karar verdi. Böylece Iğdır Belediyesi'ni BDP'nin kazandığı kesinleşti.

Erdoğan ve Gül'den yemekli buluşma süprizi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılacak olan haftalık olağan görüşme, bugün yemekli gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanlığı köşkünde saat 19.30 da başlayacak olan görüşme, Cumhurbaşkanı Gül'ün ev sahipliğinde yemekli yapılacak. Gül ve Erdoğan bir süre görüştükten sonra, yemeğe geçeçekler.

Kendi bayramlarını bile kutlayamadılar

http://www.haber7.com/foto-galeri/29733-kendi-bayramlarini-bile-kutlayamadilar

CNN 1 Mayıs olaylarını yine provoke etti

Gezi olayları sırasında yaptığı yayınlarla Türkiye aleyhinde kışkırtıcı haberlere imza atan CNN yine işbaşında.

Gezi ve Berkin Elvan'ın cenazesi gibi sokak eylemlerine dönüşen hemen her olayı Türkiye aleyhinde kullanma gayretine giren CNN kışkırtmaya devam ediyor.

CNN YİNE İŞ BAŞINDA

Dünyaca ünlü Amerikan TV kanalı CNN, Taksim'e yürümek isteyen ve polisle çatışan grupları yine "masum göstericiler" olarak yansıttı.

"BARIŞÇIL GÖSTERİYE GAZLI MÜDAHALE"

Yenikapı'nın kutlamaya açılması ve Taksim'in 1 Mayıs'a kapalı olduğu aylar öncesinden belliyken, CNN yasadışı gösteri yapmak isteyen grupların eylemlerini "barışçıl gösteri" olarak sundu, müdahale eden polisi ise "Barışçıl gösterilere gazlı müdahale edildi" diye suçladı.

Polis Taksim'e geçilmesine izin vermedi

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı kutlamak için gelen gruplar meydanlarda toplandı. Gruplar ve polis arasında yaşanan olaylar sonrası, polis Taksim'e geçilmesine izin vermedi.
http://www.haber7.com/foto-galeri/29728-polis-taksime-gecit-vermedi

Bunlar mı işçi

İşte bakın bu fotoğraflar her şeyi çok güzel anlatıyor.
http://www.haber7.com/foto-galeri/29732-eylemciler-polise-boyle-saldirdi

Şişli'de polisi linç ettiler

İstanbul Şişli'de izinsiz gösteri yapan şahıslar, yakaladıkları çevik kuvvet polisini tekme tokat dövdü. Polis, vatandaşların yardımıyla kurtuldu.
Haberin videosu: http://video.haber7.com/video-galeri/39113-sislide-polisi-linc-ettiler

Evet değerli izleyiciler böylece ana haber bültenimizin sonuna geliyoruz.Yeniden birlikte oluncaya dek hoşçakalın!

Bugünkü Yayın Akışımız
20.00 Hayat Magazin
22.00 Gözlemci'yle Gündem Özel

2 gün öncede askerimizi kaçırmıştı terör örgütü,yaz geldi eylemler artmaz umarım.

10 verdim aga güzel yapmışsın

Ana Haber bülteninde sadece siyasi haber olmasa daha iyi olabilirdi. Ama güzel olmuş bu şekilde de.

10 verdim emeğine sağlık ayrıca halkın polisle olab kavgalarından bıktım artık şunun bir çözümüne en kısa zamanda el atılmalı bence 😵😵

her zamanki gibi 10 puanlık olmuş

Aga ellerine sğalık gündem baya yoğun bu aralar puanım 10,birde kandil diye magazin ve gündeml özeli yayınlamadım evde de değildim kusuruma bakma....

10 verdim emeğine sağlık ayrıca halkın polisle olab kavgalarından bıktım artık şunun bir çözümüne en kısa zamanda el atılmalı bence 😵😵
her zamanki gibi 10 puanlık olmuş
Aga ellerine sğalık gündem baya yoğun bu aralar puanım 10,birde kandil diye magazin ve gündeml özeli yayınlamadım evde de değildim kusuruma bakma....
Teşekkürler hepinize