Ana Haber Bülteni -Canlı-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Evet değerli izleyiciler hepiniz ekranlarınızın başına hoşgeldiniz.Bugün 27 Nisan Pazar.İlk haberimizle başlıyoruz.

Erdoğan:Ülkem için babam dahi olsa...
30 Mart seçimleri öncesi ses problemi nedeniyle Kayseri'ye gidemeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, meclisi ve hükümeti hedef alanlara karşı sert dille konuştu.

http://video.haber7.com/video-galeri/39005-erdogan-ulkem-icin-babamiz-dahi-olsa

Ermeni işadamı Erdoğan için Hürriyet'e ilan verdi
Başbakan'ın Ermenilere taziye mesajına karşılık Hürriyet'e bir teşekkür ilanı veren Ermeni işadamı, Erdoğan'a, "Siz adam gibi adamsınız, delikanlısınız" dedi.
Armanlı, siyasetten hiç anlamadığını, 1915 olaylarını ise sadece duyduğunu belirttiği ilanda Başbakan Erdoğan için, "Siz hakikaten adam gibi adamsınız ve delikanlısınız. Atatürk'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük devlet adamısınız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe TV'de skandal hata

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi televizyon kanalı FB TV spikeri Hande Karakadıoğlu skandala imza attı.

http://video.haber7.com/video-galeri/38999-fenerbahce-tvde-skandal-hata

Suriye sınıra seyyar duvar örülüyor

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı köyünde, sınır güvenliği için istenildiğinde taşınabilen seyyar duvar örülüyor.
Haberin galerisi:http://www.haber7.com/foto-galeri/29664-suriye-sinirina-seyyar-duvar-oruluyor

PKK haber yolladı: Partisinden istifa etmezse ölecek

Van'ın Saray ilçesinde belediye encümenliğine seçilen vatandaşa haber gönderen örgüt üyeleri, partisinden ve encümenlikten istifa etmezse kaçırılıp ‘ölümle cezalandırılacağını' söyledi.
Genelkurmay Başkanlığı, Saray'da belediye encümenine seçilen şahsa ölüm tehdidiyle ilgili açıklama yaptı. Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

“Van / Saray Örenburç Köyünde ikamet etmekte olan ve Saray Belediye Encümeni olan bir şahıs 25 Nisan 2014 tarihinde saat 13.00'te, Çaybağı Jandarma Karakol Komutanlığı'na müracaat ederek; 15 Nisan 2014 tarihinde saat 21.00'de, amcasının oğlunun evde bulunmadığı sırada, evine üç bölücü terör örgütü mensubunun silahlı olarak geldiğini, evde bulunan çocuklarına, babaları tarafından bir şahsa iletilmek üzere sözlü olarak tehdit yolladığını, “kendisinin hem üyesi olduğu siyasi partiden hem de belediye encümenliğinden istifa etmesini, bu son uyarıları olduğunu, aksi halde kaçırıp yargılayacaklarını ve ölümle cezalandıracaklarını” söyleyip ölümle tehdit edildiğini beyan etmiştir. Saray Cumhuriyet Savcılığı'nca adli tahkikata başlanmıştır.”

Oyuncağının peşinden ölüme atladı

Adana'da balkondan düşen oyuncağına bakmak için eğilen 6 yaşındaki çocuk, dengesini kaybederek 4. katta toprak zemine düştü. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Doğan İrfan ve Gülbahar Tuğa çiftinin büyük oğlu olan Hasan Tuğa, kuzenleri ile birlikte oyun oynadığı sırada iddiaya göre elindeki oyuncağı balkondan aşağı düşürdü. Küçük çocuk, oyuncağına bakmak için eğildiği sırada ise dengesini kaybederek 4. kattan aşağı düştü. Minik Hasan'ı çığlıkları üzerine aşağı bakan anne Gülbahar Tuğa büyük şok yaşadı.Vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Hasan Tuğa'yı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak minik Hasan burada yapılan tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadı. Hasan Tuğa daha sonra Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Lauren Stoner tatilde
Kamera karşısına geçtiği the Spin Crowd adlı reality şov'la tanınan manken Lauren Stoner, Miami sahillerini yıktı geçti.
30 yaşındaki Lauren Stoner, Nisan ayının ikinci yarısını neredeyse tamamen bikiniyle geçirdi. Her gün başka renkte bir bikini giyen Lauren Stoner, bir başka deyişle "Miami sahillerinde bikini defilesi" yaptı.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81942/2368/1/26290522/lauren-stoner-tatilde

27 Nisan Pazar gazete manşetlerini öğrenmek istiyorsanız:http://www.gazeteoku.com/gazete-mansetleri.html

Evet böylece haber bültenimizin sonuna geliyoruz.Yeniden birlikte oluncaya dek hoşçakalın!

Her bölümünde farklı bir konu işleyecek,insanlara ders veren dizi Güzel İnsan bu akşam saat 20.00'da Lonca TV'de başlıyor.

Adana'da balkondan düşüp ölen çocuğa üzüldüm.:( Allah ailesine sabırlar versin.

Aga forumda link paylaşmak yasak diye biliyorum güzel olmuş beğendim ellerine saglik

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

haberlerden sıkılıyorum genelde ama 10 verdim destek olmak için yine bu arada yeni progrmı bekliyorum merakla 🙂🙂🙂

Ermeni iş adamının huriyette ilan vermesi tam bir oksimoron bisey. Hiratin ölümüne giden yolu açan gazete.

Çocuk oyuncağı peşinden ölüme atladı haberi bence vicdansız bir haber çocuk ölümü üzerinden ajitasyon yapıyorlar. Başlık doğru değil haberin. Çocuk oyuncağını alırken dengesi kaybedip düşüyor .. buna kaza denir.

Kendinden de bişeyler eklersen süper olur yorumlarını bekliyorum bir daha ki bültene..puanım 10