Ana caddelerde rtürke gönderme

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
10 bölüm
Mrt-06nın Hayatı tehlikede
Takas ve kvp hemen en güvendikleri polis westxcoast arar westxcoast hemen gelir ekibiyle adamları basarlar ve yakalarlar Diyanet dershanesinin karşısında barı gösteriller Ardından Diyanet bakanlığından gelen müfettiş bu dershaneyi kapatacam barın karşısında olamaz der bu özel kuraldır Takas ve kvp iç işlerine şikayet etmiştir milk cafe ozan hep o barda içermiş patronu tayfun yıldırımla iyi anlaşırlarmış ama birgün her şey tersine döner
Sahne 2
Tehdit
westxcoast barı basar ve iç işlerinin emriyle mühürlenir milk cafe Ali ozan amir ve ekibi ve çocuklar duymasın amir ve ekibi o kanguru etini yapanları ve kanguru sütünden ayran yapanları yakalar Rıza amir ve ekibi de doktor yavuzu vuranları yakalar Almilaya suikast girişimi olacak olan hintliler inek kesti diye çocuklarduymasın amir onu kurtarır ve liderlerini hapse tıkar
Ardından ozana telefon gelir
Tayfun yıldırım ozan müdür sen ve ekibin bitti yapacaklarımdan korkun sen benim barı mühürlemişsin bitti herşey korkun benden

Sahne 3
Fks14 müdür yardımcısı burası ozanın önerdiği benzinciye gidiyoruz
Yatutarsa müdür bende merak ediyorum

Sahne 4
Bir polis hemde Asayiş en azından bomba vardı elimde patlatacağız mecbur çok yazık olacak polislere
Aleyna komser ve Ayça komser ordadır ve bomba patlar ve
mrt-06 ne oluyoruz böyle hemen ambulansı arayın
Takas ve kvp bunlar Asayiş ekibi der polisimize bak içki içmeye başlamışlar milk cafede westxcoastı ararlar ve gelir Mrt-06 xemrexxx i aramaya çalışırken gittikleri evde bomba patlar
Yatutarsa ve fks14 ün gittiği benzinciyi bombayla patlatır Even Dizi kolik Almila cookies xdragxx ve besalet çocuklarduymasını restauranta davet eder ve bomba patlar xantier gittiği milk bankasında bomba patlar Ali ozan amir ve ekibi milk kanala giderler ve bomba patlar Rıza amir ve ekibi milk dershanesi ve okullarını ders için ekiplerini görevlendirilir ve bomba patlar Acaba bu kadar bombanın patlamasına şaşıran Ali ozan Amir derki herkesi hastahaneye götürün ucuz yırtık Rıza baba ne oluyoruz böyle Tayfun yıldırımın mahallesinde oturan polisin evinde bomba patlar
Taksim ilk yardım hastahanesine götürürler hepsini
Allah ALLah ne oluyoruz biri polisleri hedef aldı ama kim onu anlamış değilim
Rıza baba pes doğrusu bu kadar saldırı neyin nesi
Melek komserde otobüste kayseriye gidecekten patlar bomba Yasemin ve Arda gittikleri benzincide bombalı Saldırıya uğrarlar
Arif müdür bakanın mitingine gider ve bomba patlar
Garanti bankası AKbank Türkiye iş bankası TEB hsbc Rtürk Tiak ATV star Fox Stv Beyaz Kanaltürk kanal 7 beyaz tv kanal b Kanal d ulaştırma bakanlığı diyanet işleri Danıştay Adliyeler iç işleri bakanlığı Milli eğitim bakanlığı YÖK TNS NTV Habertürk bombanın etkisiyle patlar edison partisini patlatırlar Ankaradada bu bombalı eylemler korkutur Adamlar Adalet bakanlığınıda patlatırlar Acaba ekip bayramda görevmi yapacak yoksa kurbanlık koyun gibi polislerimi avlıcaklar
10 bölüm sonu