ana caddelerde Muhteşem göndermeler

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
6 bölüm
Murat komiser ve Şenolun başı tehlikede
Fuhuş çetesinin tuzağının şantajına maruz kalan iki polis Ali ozan amirden yardım istiyor
Ali ozan amir nazlı komiser ve Remzi amirden yardım ister
Üç asayiş Ekibi lenaya sadece Ethemin kafasını getirdiğini görür ama o Sahte kafadır bir oyuncak bebeğin Lena alır ve teslim ol polis kızlarıda alırlar

Sahne 2
Sorguya alıınır
Bununlamı santaj ettin polisleri utan çaresizliğinden Lena Sıra Etheme geldi

Sahne 3
Ekip Ethemin peşine düşer
Adamlar Silahla çatışır Ethemin adamı yakalanır

Sahne 4
Taksim ilk yardım hastahanesi

Zeynep komiser serdar amir ve vedat müdür ölüm kalım savaşı veriyor Ali komiserde dalak ameliyatına girmiştir

Rıza baba, Mesut hüsnü Murat Aylin iş başındadır falko ve adamlarını bulmak için ama iş zengin bir ailenin çocuğu kaçırılınca Eski polis Mehmetle buluşur

Sahne 5
Ekip Hazır sinyal tespitinden adamın yeri tespit edilir falko ve adamları yakalanır kerem kurtarırıp adresine teslim ederler

Sahne 6
Ulaştırma bakanının oğlu işi iyicesine büyütür Emniyetin aracına bomba koyar ve bomba patlar

Sahne 7
Fahri ve tecavüzcüğü ayırırlar ceza evinde birdaha seni döven polisi tehdit etme
Ekip Aşireti tuzakla yakalar

Sahne 8
Ekipe ihbar gelir Tffnin bahcesinde ceset bulunmuş diye Bahcede mayın varmış resmi westxcoastın evi ordaymış sakın basma mayın var ve patlar westxcoast hastahaneye kaldırılır

Sahne 9
Zeynep komiser ölür Vedat müdür ölür Serdar amir ölür

Sahne 10
Atatürk lisesine Silahla saldırılar camın yanında oturanlar yaralanır Ankaradan Atatürk lisesinin adı değişşin Pahdişah vahdettin lisesi olsun demiş bide o teklifi kabul etmeyen okul müdürü ve yöneticileri fuhuştan tutuklanır
6 bölüm sonu

ilk defa patlamadan bitmiş bölüm 😱
bu arada kyıp dizisi de pompy nin dizisine katılmış @yakup09

son bölümü twitterdan duymadıysan orjinal .. senin bu yazdıklarının her bir sahnesi bir bölüm konusu olur. eger bir haftada çekebilsinler totalde gün birincisi dahi olur ama bir hafta da çekmek imkansız be pompy