Ana caddeler sezon finaline doğru

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
23 bölüm
Sultan ahmet sabah dışarda
Hedefimiz türkiyeyi karıştırmak bizim iç işlerimize karışmanın bedelini terör şeklinde ödeyecek iş adamları listelerini bulun bana özellikle terörden yatanların Beyazsoy işadamları listesinde devletten tandığım biri var töre cinayetinden kaçak durumda polis bulursa mafedicek onun peşindeki ekibi öğrenirim merak etme Xemrexxx Bu cinayetleri yapan kim acaba kadir amirim Kadir amir bilmiyorum bir bulursak bu kadar cinayet yanına kalmaz Xantier baş komiser ne hissediyorsun adamlar bir polise saldırmasın bir töre cinayeti işlenmişti RIZA Amire vermiştik görevi Alman konsolosluğundan gönderilen iki polis ve tercümanı cinate komiser Bunlarda kim takip ediyorlar barun Ateş edin hemen bazuka vardır bazukayla iki alman polisini patlatır Ali ozan aMİR MÜDÜRÜM BUNE BÖYLE Gazi Osman paşa öğlen çöp tenekesine molotof kokteyi atılır trafo patlar elektrik kesilir trafoda yangın çıkar EVEN Bune böyle furkan mudürüm Furkan müdür anladısam bişey şaşırcam yani şişli Akşam dışarda Yagmur ve ali ozan yemek yerler YAGMUR Nasılsın Ali ozan amirim böyle yemek yemileli uzun zaman oldu ALI OZAN AMİR BENde bu şanşsızlık varken gezidede bomba patlar benzincide bile Yagmur yok Artık olmaz hem ben varım yanında TRUMP TOWERS içerde Akşam TRUMP TOWERS BAsılır silahla taranır xemrexxx ah Baskın yedik hemen çatışın iffet bune böyle inanamıyorum 30 20 den merkese kod 41 de 196 sialhlı baskın FOX içerde gece Haluk ÖZEN nasılsın iyimisin Fox patronu bUĞRA ÖZEN İYİm ve bomba patlar
23bölümün sonu

Of of of bölüme bak. :D Yine efsane bir bölüm gelmiş. Bomba patlamış :D

Bölüm çok iyiymiş ama niye bana sormadan beni ekliyorsun hikayeye @pompy? :D