YS Ana caddeler 48.Bölüm (Yeni Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,295
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Ana caddeler

48.Bölüm

Aşıklar cinayeti

Yılanika Bu işten kurtulamayacağını anlayınca

Öldürmek ister Yıldan ve Doğanı

Ekinde bir seri katil entrika çetelerini sevmiyor bütün entrika çetelerini öldürüyor

Polis peşinde Yıldanın eski eşi Yılanikayla evleniyor Kanun kaçağı olduğu İçin Ama birisi adres verir Yılanika evlendirme dairesi bu bir yarısı kilise yarısı cami papa ve imam aynı yerde bekliyor

Nikah memuruda burası neresi böyle hiç sorma

Hem yarı kilise yarı cami

Tamam Yıldan ve Doğan vişne suyu içerler ama vişne suyu karışır ne oluyor

İki sevgili bir anda zehirlenir bunda fıstık var ikimizinde fıstığa alerjisi var

Yıl ve bir anda bu ne bomba koydum yatak odalarına

Yılanika ve Yıldanın eski sevgilisi ne oluyor sırtlarından bıçaklanır imamda Papa’da

İkiside bu nedir

Hem işte onlara bu yakışır

Yılanika ve Yıldanın eski eşi bunun bedeli ağır olacak Sırada Sinan komiser var Sevgilisi Pelin

Bitti buraya kadar ne oluyor iyiymisin bomba patlar

Ne oluyor buraya kadar

Hande Volkanın mezarını ziyarete gelir söz hepsini yakalıycam bir bakar birisi açtın mı evet Ayağını bastımı bir anda düşer içine pusu kurarlar burdan canlı çıkma ihtimalin düşük öyle düşün Ya senin canın yada tüm ekibin karar senin Hande müdür

Hande müdürü canlı canlı gömerler Volkan komiserin yanına

Doğan ve Yıldanın yatak odasında bomba patlar

Hande hoşçakal dünyaya benden buraya kadar ve gözleri kapanır Volkan komiserin yanında ölür yastık vermiş Sinan ve Pelinde ağır yaralıdır

Yıldanın eski eşine ve Yılanikaya yastık verir

Bitti artık onlarda ölür

Bir iki sevgiliyi restaurantta vururlar. Eda müdür bize bulaştığınız İçin her sevgili olan ölecek

Zehirlenen aşıklar vardır

Bu nedir böyle

Bu bir gözdağı

Handenin izini bulur başımız sağolsun

Volkan komisere yastık konulur Hande komiserde o yastığa yatırılır bir anda birisi şüphelenir Kendi okuduğu Mezun olamadığı hukuk fakültesi bir kız beni Redetti ben onun İçin kavgaya girdiğim için iyiki şu teknoloji bilen tanıdıklarım var bir emirle kendimi avukat yaptırdım çünkü ellerimde kasetleri var

Bir anda eskiden kendi okuduğu üniversitesini havaya uçurur birde Hukuk fakültesini

48.Bölümün sonu
@Dosi @HeisenBerg @12.Adam @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @Tolstoyevski @serhatt @xdragxx

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi