aslında öyle bir içeriğin tutması lazımbende zaten sihirli annem remake yapmak zorunda kaldım Sihirli kızla eski adıyla Sihirli Hayatlar @Angelica
------
Duduyu iyi bir şekilde denedim pakize dudu iş birliği yazdım @slhttnmtl @slhttnmtl
aslında öyle bir içeriğin tutması lazımbende zaten sihirli annem remake yapmak zorunda kaldım Sihirli kızla eski adıyla Sihirli Hayatlar @Angelica
------
Duduyu iyi bir şekilde denedim pakize dudu iş birliği yazdım @slhttnmtl @slhttnmtl
keşke yapmasaydın da neyse olan olmuş artıkreytingi düştü bende kötü bir sonla final yaptım @slhttnmtl
İlk ismi Sihirli annem takipteydi bu isim iyiydi Adalet Peşinde biraz polisiye gibi oldu @slhttnmtlkeşke yapmasaydın da neyse olan olmuş artık
evet haklısın ilk ismi hem içeriğine uygun hem de çok daha iyiymişİlk ismi Sihirli annem takipteydi bu isim iyiydi Adalet Peşinde biraz polisiye gibi oldu @slhttnmtl
Zaten dizi denklem problemine dönmüştü hafta içi her gün olduğunda Sihirli annem bu virüs varken perayı sihirli anne yapsak tutarmı diye analiz etmiştir senarist yapımcı @slhttnmtlevet haklısın ilk ismi hem içeriğine uygun hem de çok daha iyiymiş
o diziye nolduZaten dizi denklem problemine dönmüştü hafta içi her gün olduğunda Sihirli annem bu virüs varken
iki fantastik dizim sezon arasında bir tanesi Sihirli kız eski adıyla Sihirli hayatlar @slhttnmtlha okey @pompy
o çoktan beri mi sezon arasındaiki fantastik dizim sezon arasında bir tanesi Sihirli kız eski adıyla Sihirli hayatlar @slhttnmtl
evet @slhttnmtl onu başlatıcam Halkın Polisi sezon finali olsun @slhttnmtl Halkın Polisi 376 da sezon finali yapıyor @slhttnmtlo çoktan beri mi sezon arasında
iyi düşünmüşsün yenilenme kanalına iyi gelecektirevet @slhttnmtl onu başlatıcam Halkın Polisi sezon finali olsun @slhttnmtl Halkın Polisi 376 da sezon finali yapıyor @slhttnmtl
bende zaten sihirli annem remake yapmak zorunda kaldım Sihirli kızla eski adıyla Sihirli Hayatlar @Angelica
------
Ay şaştım kaldım olağanüstü.Koronayla birleşen virüse nediyorsun Betüşe aşık olan bir cadı yaptı bunu @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Sihirli anneme bakabilirsin sezon finali oldu on beşinci bölümde @Emre OzansoyÇok tehlikeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?