Anıl Tetik 'Üç Kız Kardeş' Kadrosunda! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,016
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Anıl Tetik 'Üç Kız Kardeş'te!

Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün, senaristliğini Betül Yağsağan'ın üstlendiği; kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever'in yer aldığı diziye başarılı genç oyuncu Anıl Tetik dahil oldu.

Son olarak 'Savaşçı'da izleyici karşısına çıkan Tetik, dizide 3. bölümden itibaren Hakan karakterine hayat verecek.

Üç Kız Kardeş, yeni bölümüyle salı 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
Kardeşlerim'deki mavi gözlü zibidiye benzettim ilk bakışta

Survivor'da bekliyordum 2015 sezonunda sakatlanmasaydı güçlü final adayıydı bu yüzden bir kez daha gelecek diye düşünüyordum ama artık kariyerine odaklanmış durumda.

Reactions: Emre Ozansoy
Anıl Tetik de Mert Özcan'ın yerine gelmiş @serhatt. Karakter için daha önce sağdaki ile anlaşılmış, hatta kanalın sitesinde oyuncular kısmında bile yer alıyor.

Reactions: serhatt
Tanımıyorum ikisinide (Anılı sadec Survivor olayından biliyorum) Hangisi daha uzun süredir ekranda değilse o daha ucuza anlaşmıştır
Para ile ilgili bir durum olduğunu zannetmiyorum ben.
Henüz diziyi izlemediğim için bilmiyorum tam ama partner olma durumu varsa uyumlu olsunlar diye anlaşılmıştır.

Para ile ilgili bir durum olduğunu zannetmiyorum ben.
Henüz diziyi izlemediğim için bilmiyorum tam ama partner olma durumu varsa uyumlu olsunlar diye anlaşılmıştır.
Yane yerli dizilerle alakam olmadığı için düz mantık gittim ama eninde sonunda herşey o kağıt parçalarına bakıyor.

İzlediğimiz bir diziye de nazar değmeyiversin... Süreç niye böyle şeyler yapıyor anlaması güç.

Reactions: Emre Ozansoy
İlk bölümünü az önce tamamladım dizinin. Hakan'ın sadece adı, İzmir'de olduğu ve Derya'nın onu sevdiği söylendi bir kere. Derya karakterini canlandıran oyuncuya pek ısınamadım umarım Anıl ile güzel uyum yakalarlar da güzel sahnelerini izleriz Dönüş ve Serdar da olduğu gibi.

Anıl'ı bu sezon bende Survivor'a bekliyordum ama olmadı. Ama tekrardan (HBT, Sol Yanım ve Savaşçı'dan sonra) izleyeceğim bir dizide görmek de sevindirdi. Ekrana yakışan birisi.