Amy Adams Yeni HBO Dizisi Sharp Objects'te!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,272
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amy Adams Yeni HBO Dizisi Sharp Objects'te!

amy-adams-02_612x380_0-150x150.jpg

Beş kez Oscar'a aday olan ve sinemanın gözde oyuncularından olan Amy Adams şaşırtıcı bir kararla televizyona adım atmaya hazırlanıyor...

Gone Girl'ün senarist / yazarı olarak sükse yapan Gillian Flynn'in romanından uyarlanacak olan dizi "Sharp Objects" adını taşıyor. Amy Adams'ın başrolünde yer alacağı dizinin kanalı ise pek çok televizyon klasiğinin adresi olan HBO. Ayrıca dizinin yönetmenliğini ise Dallas Buyers Club, Wild gibi filmleriyle tanıdığımız Jean-Marc Vallée üstlenecek.

Dizi, bir muhabirin bir cinayet davası için doğduğu kasabaya geri dönüşünü ve burada geçmişine bağlı yaşadığı psikolojik gelgitleri konu alacak.

Sharp Objects için bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da 2017'nin ikinci yarısından önce yayınlanmayacağını söyleyebiliriz.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Her sene Oscar'a oynayan bir oyuncu gelsin izleriz. Bu arada HBO diziye 8 bölümlük onay verdi. Mini değil de normal drama olması daha da güzel. :)

2017 yazında yayınlanırsa true detective gibi harika olacağına inanıyorum.

Konusu nedir, kimler vardır diye bakmadım bile. Sebebini söylemek gerekirse Amy varsa bizde varız. :) :D

Ben böyle sevdiğim büyük oyuncuları dizide görünce üzülüyorum. Kariyer düşüşü gibi geliyor oysa Amy Adams zirvede şu an?

HBO olmasa Amy Adams niye televizyona diziye okey dedi diyeceğim ama arkasındaki ekipte iş var dizinin kötü bir iş olmaz gibi, izlenebilir .

Superman'de izlemiştim bence gayet güzel bir kadın. Yaşlı maşlı diyorlardı. Haksız eleştiri yapıyor çoğu kişi.

Amy Adams her dönem başarılı olmayı bilmiş bir kadın bende projeye güvendiğini ve o sebeple kabul ettiğini düşünüyorum.:X

İzleriz. James Franco gibi bir şölen yaşatmalı bize.:Z