2022 Amsterdam (2022) - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

amsterdam-FB-TW.jpg

Amsterdam

Tür:
Komedi, Dram, Tarih
Süre: 134 dakika

Yönetmen: David O. Russell
Senaryo: David O. Russell

Oyuncular:
Christian Bale
Margot Robbie
John David Washington

IMDb Linki

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Tam yorum: https://izleryazar.com/amsterdam-2022/

Yıllar sonra David O. Russell filmi geliyor, kadro da Şampiyonlar Ligi dedik heyecanlandık. Karşılığı bu olmamalıydı.

Cılız ve eğlencesi düşük bir senaryo seçmiş kendine David O. Russell. Yönetmenlik yeteneği de verdiği arada biraz körelmiş gibi. Margot Robbie ve Christian Bale iyilerdi. John David Washington'ın filmde ne işe yaradığını pek anlayamadım. :)

6.5/10

Biraz değişik bir filmdi. Temponun düşük olması yüzünden kimi yerde canım çok sıkıldı. Oyuncuların kalitesi sayesinde filmin sonuna kadar gelebildim. Filmde absürtlük seviyesi gereksizdi. Bu kadar iyi oyuncularla böyle bir absürt filmin yapılması garip geldi.

Filmin havası güzeldi ama konu bir türlü buna uygun değildi. Dönemin tonları güzel yansıtılmıştı ama hikayenin elle tutulur bir yanı olmadığı için sürekli filmde kopukluklar yaşadım. Oyuncular ellerinden geleni yapmış gibiler ama senaryo onlara yardımcı olmamış gibi.

Film belki kısa olsaydı yorumlar bu kadar sert olmazdı. Hızı 1.5 olarak izlesem daha iyi olabilirmiş. Gereksiz bir sürü replik vardı. Filmin türü de belli değil bence. Her şeyden bir tutam eklenmiş ama asla bir şeyden tam yoktu. Bu kadar iyi ismin bir araya geldiği filmden beklentim yüksekti.

5/10

• Beğendim
Reactions: bazinga
Büyük bir beklentiyle başladım ama genel olarak beklentimi karşılamayan bir film oldu. Kadro ve oyunculuklar iyiydi fakat senaryo bekleneni veremedi bana. Zaman zaman kopuklukların oluşu filmden iyice uzaklaştırıyor insanı. Süre doldurmak için saçma sapan girişimlerde bulunulmuş. Daha kısa tutularak daha öz bir film ortaya çıkarılabilirdi.

Burt'ün sürekli düşen, düştüğünde sahteliği belli olan fakat taktıktan sonra kendi gözüymüş gibi görünen çakma gözü gözlerimi kanattı. Daha profesyonel bir hamle beklerdim bu konuda, inandırıcı olmamış kesinlikle.

4/10

• Beğendim
Reactions: bazinga