Amerikan Muzik Ödülleri Sahiplerini Buldu ve Gecenin Tüm Performansları

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060

Pazar akşamı America Music Awards (Amerikan Müzik Ödülleri) muhteşem bir geceyle sahiplerini buldu. Gecede neler olmadı ki. Lady Gaga'dan Rihanna'ya Miley Cyrus'tan Katty Perry'e, kısacası bu yıl müzik dünyasında adından söz ettiren herkes sahneye çıkarak bir bir performanslarini sergilediler.

Dedik ya muhteşem bir geceydi diye; Kırmızı halı merasim geçitiyle başlayalım.

Kırmızı Halı'da yine Showunu Yaptı

Bu sene AMAs kırmızı halı geçidi sırasında birbirinden güzel kıayfetleriyle ünlüler gazetelere pozlarini verdiler. İçlerinden birisi vardı ki yine kendinden bahsettirmeyi başardi. Kimden mi bahsediyoruz Lady Gaga'dan. Lady Gaga gece'ye Human-Horse (insan atı) üzerine binerek yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Lady Gaga Kırmızı Halı Geçidi
Gecenin açılışı ise Katy Perry ve One Direction ile açıldı. Katy Perry son çıkan video klip şarkısı olan "unconditionally" ile sahnede geyşaliğa soyunurken 1D ise "story of my life" şarkısıyla sahne performanslarini sergiledi.

Katy Perry "Unconditionally" - AMAs 2013

One Direction "Story Of My Life" - AMAs 2013

Gecenin sunuculugunu üstlenen Pitbull, ayrıca Ke$ha ile düet yaptiği yeni single'ı olan "Timber"ı yine Ke$ha ile seslendirerek studyodaki davetlileri eğlendirdi.

Pitbull ft Ke$ha - Timber - AMAs 2013

2013'ün İkonu Rihanna
Gecede performans sergileyen isimler arasında Rihanna'da vardi. Rihanna Soul/R&B kategorisininsahibi oldu.Gecede tek ödülle yetinmeyen sanatçi daha sonra sahneye çıkıp "Diamonds" şarkısını seslendirdi. Sanatçi, genç yaşinda sağladiği başarılardan dolayı "İkon" ödülünün de sahibi oldu. Sanatçiya ödülü vermesi için sahneye Rihanna'nın annesi geldi ve duygusal anlar yaşandı.

Rihanna Dimonds - AMAs 2013

Rihanna Ödülünü Annesinden Alırken;

Tiyatral sahnesiyle gecenin en beğenilen performanslarindan birisi de Lady Gaga'ya ait.
Lady Gaga - Do What U Want ft. R. Kelly - AMAs 2013

Geceye Damgasını Vurdu
Geceye damgasını vuran ise Taylor Swift oldu. 22 yaşindaki genç sanatçi çıkardiği son albümü olan RED ile geceden 4 ödül ile ayrıldı.

İşte Kategoriler ve Sahipleri
Yılın Sanatçısı
Taylor Swift

İkon Ödülü
Rihanna

Yılın En İyi Çıkış Yapanı
Ariana Grande

Favori Single'ı
Florida Georgia Line Featuring Nelly, "Cruise"

Favori Erkek Sanatçısı – POP/ROCK
Justin Timberlake

Favori Kadın Sanatçısı – POP/ROCK
Taylor Swift

Favori Grup Sanatçısı – POP/ROCK
One Direction

Favori Albümü – POP/ROCK
One Direction, "Take Me Home"

Favori Erkek Sanatçısı – COUNTRY
Luke Bryan

Favori Kadın Sanatçısı – COUNTRY
Taylor Swift

Favori Grubu- COUNTRY
Lady Antebellum

Favori Albümü - COUNTRY
Taylor Swift, "Red"

Favori Sanatçısı – RAP/HIP-HOP
Macklemore & Ryan Lewis

Favori Albüm – RAP/HIP-HOP
Macklemore & Ryan Lewis, "The Heist"

Favori Erkek Sanatçı – SOUL/R&B
Justin Timberlake

Favori Kadın Sanatçı – SOUL/R&B
Rihanna

Favori Albüm – SOUL/R&B
Justin Timberlake, "The 20/20 Experience"

Favori Albüm - ALTERNATF ROCK
Imagine Dragons

Favori Sanatçı- LATIN
Marc Anthony

Favori Sanatçı- ELEKTORNİK DANS MUZİĞİ (EDM)
Avicii

Gecenin Diğer Performansları

Miley Cyrus - Wrecking Ball - 2013 AMAs

Justin Timberlake - Drink You Away - 2013 AMAs

Luke Bryan - That's My Kind Of Night - 2013 AMAs

Florida Georgia Line Featuring Nelly, "Cruise" - 2013 AMAs

Ne Kadar İzlendi?
Pazar akşamlari ABD için kıyasıya rekabetin arttiği günlerden birisidir. Bu kızgın ortama ragmen ödül töreni 4.5 reyting 12.90 milyon izleyicisiyle geçen seneye göre %32 bir artiş sağlayarak gecenin en çok izlenenleri arasında kendine yer edindi.​

Son düzenleme:
yurtdışı haberleri @Forumdash dan sorulur

katy perry e geyşalıkta yakışmış
rihanna herzamankii gibi harika, aynı zamanda ikon ödülü almış.. yaşlanınca annesi gibi olacaksa şimdiden soğudum valla

lady gaganın sahne performansında piyanoda oturan zenci adamın sesi daha güzel çıkıyor. önde danseden kızlar gagayı gölgede bırakmış.

ayrıca miley cyrusun performansını insanın üstüste izleyesi geliyor sesindenmi başka bişeydenmi anlamadım
sanırım ses değil beni çarpan?

sonraki videolar pek dikkatimi çekmedi

One Direction'a iki ödül vermişler ya ne diyim bilmiyorum.

Justin Timberlake geceye damgasını vurmuş, son albümü baya iyi normal bir başarı ama genel olarak verilen ödülleri pek beğenmedim. Pek çok kategoride ilginç tercihler yapılmış.

J.T'nin albumunu dinldin mi bilmiyorum ama Mirror haricinde 2 şarkı sevdim ve onlarida Mirror gibi boş yere gereksiz uzatmiş😕 Kategoride ilginç terih değilde kategoriler ilginç bence
Pop'u hiç tek başina görememişiz. Eskiden sadece POP vardi artık Rock'la bütünleşmiş

miley performansında oldukça giyinikti nasıl ilgini çekti acep yine hayal etmişsindir sen

Justin Timberlake ve Taylor Swift bütün ödülleri toplamışlar.

miley performansında oldukça giyinikti nasıl ilgini çekti acep yine hayal etmişsindir sen

sen ayrıntılara dikkat etmemişsin sanırım

Miley Cyrus - Wrecking Ball - 2013 AMAs

Son düzenleme:
Çok olmasa da dinledim. (Çok dinlemek için zaten çok zamanının olması lazım.
)

Var sevdiğim bir iki şarkı ama orijinal ve sound olarak kaliteli bir albüm bence ödül hakkı bu yüzden. "Mirror" bile tek başına yeterli sebep ödül alması için.

One Direction ödül almış.Berbat bir ödül törenidir muhtemelen çünkü nefret ediyorum bu gruptan.

Taylor Swift baya damga vurmuş ama Justin Timberlake en etkilisi olmuş.Rihanna daha fazlasını hakediyor.