Amerika Hangi Türk Dizisini Uyarlayacak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
Başrollerini Nehir Erdoğan , Engin Altan Düzyatan , Berrak Tüzünataç , Yiğit Özşener ve Erkan Can'ın paylaştığı Türkiye de çok fazla söz getirmesede yayınlandığı diğer ülkelerde fırtınalar estiren dizi Son Amerika da uyarlanacak !

Amerikan Fox 20th televizyon kanalı Son dizisinin tüm haklarını satın aldı.

Dizi için dev plato hazırlandı.

Uyarlamanın yönetmen koltuğunda “Grey’s Anatomy” dizisinin yapımcı ve yönetmeni Peter Horton otururken senaryosunu Michael Cooney yazacak.

Son dizisi , Amerikan ekranlarına gelecek ilk Türk drama dizisi olacak.

NbrnS6ITyVoki3gemtSJBtZU.jpg

Ne son dizisiymiş burda tutmadı ABD de mi tutacak Arka sokakların uyarlamasını yapın daha iyi

Ne son dizisiymiş burda tutmadı ABD de mi tutacak Arka sokakların uyarlamasını yapın daha iyi
amerikada yayınlanmış ve çok beğenilmiş o kadar haksızlık etme diziye bence çok başarılı diziydi gerçi izlemedim ama fragmanları yetiyordu.

artık alt yazılı izleriz bunu da olleyyy

Son dizisini hiç izlemedim ama bu kadar başarılı bir dizi olduğuna göre güzel bir şey olsa gerek.

kıymetini bilemedik dizinin, neyse başkaları biliyor. ben en son 9.bölümde mi ne bırakmıştım, bir de sonunu izlemiştim ama o zaman hiç yabancı dizi de sevmezdim. şimdi yabancı dizi manyağı olan halimle izleyeyim, bence şimdi anlayacağım değerini ben de