American Sniper Filminin Oyuncu Kadrosu Belirginleşiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Başlarda usta yönetmen Steven Spielberg'ün yöneteceği açıklanan, fakat sonrasında bir başka usta yönetmen olan Clint Eatswood'un yöneteceği netlik kazanan American Sniper filminin oyuncu kadrosu belirginleşmeye başladı.

Son olarak American Hustle filmi ile Oscar'a aday olan Bradley Cooper'ın başrolünü kaptığı filmde, kadın oyuncu arayışları sürüyor. Son alınan bilgilere göre Sienna Miller'la görüşmelerin ilerlediği yönünde.

Filmin vizyon tarihi henüz kesinlik kazanmadı.​

Clint Eastwood ustaya güveniyoruz, inşallah başyapıtlarına bir yenisini ekler.
Keşke kendi de oynasa yardımcı oyuncu olarak da olsa.

bradley cooper IMDBye gore 12ye yakin film hazirliginda, geç keşf edildi ama şuan en gozde aktorlerin başinda.
bradley cooper şuan emma stonla ayni proje çekiminde, foto o setin galiba.

Son düzenleme:
Cooper bu sene coşacak gibi.

Emma ile olacağı bir film vardı keşke bu olsaydı o film.

Cooper bu sene coşacak gibi.

Emma ile olacağı bir film vardı keşke bu olsaydı o film.
Bu film bu sene değil herhalde. Bu yıl iki filmi var biri ne olduğu ne olacağı belirsiz Serena, biri de Emma Stone ile olan. İkisini de merakla bekliyorum. Emma Stone ve Rachel McAdams ile olanın yılın en sevdiğim filmlerinden olması muhtemel.

Cooper'ın bu yıl Lawrence ile yok mu.😱

Emma bu yıl coşacak gibi zaten.
Biraz araştırayım ne filmiymiş bunalr diye.

Ama çıkarmıyorlar işte filmi çekeli iki sene oldu neyi bekliyorlar bilmiyorum.

Hadi yaa.😱Bu sene çıkacağı belli oldu değilmi.

Eski dönem olduğu için teknik iş uzun sürmüş olabilir diyceğim yada jiftin her yıkl yayınlanan filmlerinden dolayı olmuş olabilir.
Bekliyorum Cooper'ı.

Yıl sonunda çıkacağı söyleniyor ama kesin değil. Geçen sene de aynı şey söyleniyordu.

Bunun olmayacağını biliyoruz ikimiz de.

Herhalde American Hustle ile yarışmak istemediler.

Malesef biliyorum.

Kuvvetle muhtemel o.Ama zaten başrol değil mi ikiside.American Hustle'da yardımcıydılar pek karşılaşılacak durum yok gibi.
İki katagoridede olurlardı işte.

Malesef biliyorum.

Kuvvetle muhtemel o.Ama zaten başrol değil mi ikiside.American Hustle'da yardımcıydılar pek karşılaşılacak durum yok gibi.
İki katagoridede olurlardı işte.
Yok iki filmin birden kampanyasını yapamazlardı.

Tabii bilmiyoruz belki de bunla ilgili değildir. Çünkü American Hustle'ı kabul etmemeleri gerekirdi eğer Serena yayınlanacaksa.

Yok iki filmin birden kampanyasını yapamazlardı.

Tabii bilmiyoruz belki de bunla ilgili değildir. Çünkü American Hustle'ı kabul etmemeleri gerekirdi eğer Serena yayınlanacaksa.

Cooper'ı bekliyoruz.

Bu sene son olacak inşallah.Başka projeleri yok bunların bu yıl zaten.

Film 2015'te çıkacak deniliyordu fakat sürpriz şekilde tarihi öne çekilmiş ve 2014 sonunda çıkacak. Bu da Oscar'a yeni bir rekabetçi daha geldi demek. Bu yıl Oscarlarda destekleyeceğim film bile olabilir. Clint Eastwood üstadı ödül törenlerinde görmek güzel olur.

Ayrıca Bradley Cooper Oscar yarışından bu yıl da uzak kalamadı.

@berkann @gundix123 @sokak sanati

2 filmini aynı yılda mı vizyona sokacak?