American Horror Story:Coven Reytingi Patlattı!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash4_1187124_575314679171186_1606224755_n.jpg

Yapımcılıgını Ryan Murphy'nin yaptiği korku-gerilim türündeki
FX'in mini dizisi son 3 sezonun hem en yuksek reytingi aldi, hem de en yüksek reytingli sezon açılışını yaptı.
Çarşamba akşamlari FX tv'de yayınlanan dizi 18-34 yaş araliğinda 3.5 reyting 2.34 milyon izleyici, 18-49 yaş araliğinda 3.0 reyting 3.87 milyon izleyici ve toplamda 5.538 milyon izleyecisiyle kendi yayınlandiği sezonlar arasında en yüksek reytinge sahip oldu.

Dizinin geçmişine şöyle bi' baktiğimizda ilk serisi American Horror Story (AHS) ile 3.18 milyon izleyici ile ekranlara gelmiş ve 3.22 milyon izleyici ile sezona ara vermişti. Dizinin ikinci sezonu ise AHS: Asylum 3.85 milyon ile yine kendi yuksek reytingi almiş ama 2.29 milyonluk izleyici sayısıyla en kötü reytingini alarak sezona ara vermişti.

Her sezon farklı isim ve oyuncu kadrosuyla yenilenen dizi, geçen akşam yepyeni serisi olan AHS:Coven ile başarisini katladı ve bu sezon Breaking Bad'ten sonra reytingte en yüksek ivmeyi kat eden dizi oldu (şimdilik)

Önümüzdeki hafta çarşamba akşamı USA kanalında başlayacak olan Modern Family karşisinda reytingde nasıl performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Edit: AHS-American Horror Story'nin kısaltmasıdır.

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash4_1187124_575314679171186_1606224755_n.jpg
    afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash4_1187124_575314679171186_1606224755_n.jpg
    36.3 KB · Hit: 490
Son düzenleme:
FX'te değil de AMC'de falan olsaydı çok daha fazla ilgi çekerdi gibi bu dizi ki şu anki durumu da gayet iyi. İzlemeyi düşünüyorum aslında ama sıra gelmez. :D

İsmini yeni duydum ama afişi falan güzel, reytingleri de iyiymiş izleyebilirim ama baya dizi var yeni sezonlar başlıyor. :)

İzlemenizi tavsiye tavsiye ederim 2.sezon aşiri ağir ve sıkcıydı izlemesenizde olur. Zaten her sezon farklı konular, farklı karakter, farklı mekanlar işleniyor. Sadece bazı oyuncular aynı kalıyor.
Bu dizi sizi ilaa bi tarafından yakalar 🙂
Dizinin ağır senaryosu @OzaN'a
Dizinin korku unsurlari @BesaleT'e
Dizinin yapımcısı Rayn Murphy #Glee'den dolayı @xemrexxx'e

İzlemenizi tavsiye tavsiye ederim 2.sezon aşiri ağir ve sıkcıydı izlemesenizde olur. Zaten her sezon farklı konular, farklı karakter, farklı mekanlar işleniyor. Sadece bazı oyuncular aynı kalıyor.

Niye korku bana ? :D

aslında güzel bir dizi ama yer yer sıkabiliyor bazen🙂
reytingleri zamanla düşer bence 🙂

covensiz versiyonunsa bakmıştım birkaç kez :D

covensiz versiyonunsa bakmıştım birkaç kez :D
Coven ile yineden başla:X Diğer sezonlari izlemene gerek yok. Oyuncularin bir kaçı aynı ama rolleri ve karakterleri farklı:X Cadılı madılı bir dizi The Secret Circle izleyen birisisin bunuda seversin:X