American Horror Story 4.Sezon Onayını Aldı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
aoi40.tinypic.com_29p288o.jpg

FX'in 3.sezonuyla büyük çıkış yakalayan Ryan Murhpy imzali dizisi American Horror Story dizisi 4.sezon onayını kaptı. Her sezon farklı konseptiyle FX'in ekranlara getirdiği korku-gerilim türündeki dizisi bu sezon "Coven:Cadılar Meclisi" konseptiyle 3.sezonunu muhteşem reyting rakamlarıyla açmişti. .Dizi ilk sezonuna oranla %70+ 2.sezona göre %80+ oranında reytinlerini arttırdı. American Horror Story 4.Sezonuyla ekranlardaki macerasına 2014 yılında da devam edecek.

[URL='https://fav10.net/forum/threads/american-horror-story-coven-reytingi-patlatt%C4%B1.201374/']American Horror Story:Coven Ne Kadar İzledi? TIKLAYIN[/URL]​

Ekli dosyalar

• aoi40.tinypic.com_29p288o.jpg
    aoi40.tinypic.com_29p288o.jpg
    57.9 KB · Hit: 739
Mini-dizi diye başladılar maşallah 10 sezona doğru gidiyorlar. :):)
Aslında normal dizi olarak gitti ama kendi kategorisinde yarişabilecek dizi olmadiği için mini dizi kategorisinde (emmy'di sanırım) yarişmak için öyle bi yol izlediler. Ben öyle biliyorum:) Hepsini geçtim 3.sezon çok iyi ama, dün akşamki bölümüyse TWD'ye kafa tutardı:F

Aslında normal dizi olarak gitti ama kendi kategorisinde yarişabilecek dizi olmadiği için mini dizi kategorisinde (emmy'di sanırım) yarişmak için öyle bi yol izlediler. Ben öyle biliyorum:) Hepsini geçtim 3.sezon çok iyi ama, dün akşamki bölümüyse TWD'ye kafa tutardı:F
Kendi kategorisi derken? Drama kategorisinde olması gerekir işte. Orada arada kaybolacaklar diye mini-diziye uydurma yolunu seçtiler. :):)

Kendi kategorisi derken? Drama kategorisinde olması gerekir işte. Orada arada kaybolacaklar diye mini-diziye uydurma yolunu seçtiler. :):)
Dramlık bişeyi yok😕 Her sezonda oyuncu yada karakter ve konu olarak yenileniyor.Diğer diziler gibi tek bi oyuncunun aynı rolü/karakter üzerinden gitmiyor😕 Buna uyan kategori olmadiği için senin de dediğin gibi uydurma olarak mini dizi olarak gösterildi.

Dramlık bişeyi yok😕 Her sezonda oyuncu yada karakter ve konu olarak yenileniyor.Diğer diziler gibi tek bi oyuncunun aynı rolü/karakter üzerinden gitmiyor😕 Buna uyan kategori olmadiği için senin de dediğin gibi uydurma olarak mini dizi olarak gösterildi.
Komedi olmayan her şey dramadır. :):)

Ortak oyuncular yok mu yani sezonlar arası? :)

Komedi olmayan her şey dramadır. :):)

Ortak oyuncular yok mu yani sezonlar arası? :)
Oyuncular aynı ama karakter olarak aynı değiller. Mesela Jesica Lange ilk sezon konusu olarak yan komsu karakteriydi 2.sezon tımarhane müdüresi oldu.Bu sezonda cadı oldu. Böyle bişey (b)

Oyuncular aynı ama karakter olarak aynı değiller. Mesela Jesica Lange ilk sezon konusu olarak yan komsu karakteriydi 2.sezon tımarhane müdüresi oldu.Bu sezonda cadı oldu. Böyle bişey (b)
Çok ilginç. :D

Bu diziyi de izlemem lazım ama çok dizi var ya. Daha Newsroom'u izleyip, Hannibal'ı bitireceğim. Boardwalk Empire'da da ilerlemem lazım. :D

Çok ilginç. :D

Bu diziyi de izlemem lazım ama çok dizi var ya. Daha Newsroom'u izleyip, Hannibal'ı bitireceğim. Boardwalk Empire'da da ilerlemem lazım. :D
Newsroom acayip ağir geldi bana ilk sezon 2-3 bölüm izledim bıraktım:X Politikayla da aram yok😕 Hannibal az bişeyin kalmiştir:X

Newsroom acayip ağir geldi bana ilk sezon 2-3 bölüm izledim bıraktım:X Politikayla da aram yok😕 Hannibal az bişeyin kalmiştir:X
İzleyip göreceğiz bakalım House of Cards ayarındaysa hoşuma gidebilir. :):)
Ay olmuştur herhalde Hannibal bölümü izlemeyeli, daha yolun başındayım. :(