Amera - 9. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,329
Puanı
1,060

AMERA

9. BÖLÜM

Özgün'ün annesi o ara komşuya kadar gitmişti oğlu da gider ekmek ve kola almaya. Babası birden yeniden odaya gelir ve kapıyı kilitler. Birden gülümseyerek bana ''Kanka ayağını bırak oğlumla seviştin mi hiç? Benle de yapar mısın?'' diye sorar..
Şoke olmuştum kaçmaya çalıştım başaramadım elimden tuttu. Morarmıştı ellerim. Çok acıyordu ellerim! Beni fırlatır yatağa! Gömleğini çıkartır gülümseyerek bana ''Vücudum nasıl? Kaslı ve hoş değil mi?'' diye sorar. Ben gözyaşları içerisinde ona ''Gideyim izin ver, oğlunla kankayız sadece?'' dedim. Beni duvara çarpar sertçe! Bayılmıştım o an! Beni soymuş o ara, zorla sahip olmuş bana pislik herif! Oğlu gelir bir anda kapının kilitli olduğunu anlar gülümseyerek ''Kanka içerde kilitli mi kaldın?'' diye sorarken babası açar kapıyı çıplak şekilde! Şok olur Özgün! Sinirli bir şekilde babasına ''Baba ne bu iğrençlik? Kankama ne oldu? Seviştiniz mi siz? Bayıldı mı öldü mü o?'' diye sorarken babası oğlunu da soyar. Gülümseyerek oğluna ''Hallettim ben kızı, sıra sen de oğlum'' der. Özgün olmaz der babası zorlar oğlunu çok! Özgün de zorla sahip olmuştur kankasına!
Özgün gözyaşları içerisinde babasına ''Ne yaptık biz? Allah kahretsin baba'' derken babası kızı giydirir. Gülümseyerek oğluna ''Giydirdim onu arabayla boş bir yere atacağım, bırakacağım onu merak etme bir şey söyleyemez kimseye yoksa rezil olur çünkü'' der. Babası kızı hemen boş bir yere atar! Uyandığımda bazı şeyleri hatırlamaya başladım çok ağladım bunu da annemlere söyleyemedim!
Günlükte bu olay da yazıyordu isim vermeden. Ahmet Bey gözyaşları içerisinde karısına ''Nefes alamıyorum artık kızımıza yine zorla sahip olmuş iki kişi daha?'' derken kalbi durur o an!
Kaybederiz babamı. Babam niye öldün sen de? Annem sen yaşa lütfen hemen ölmeyi hak etmiyorsun sen, babam da hak etmiyordu..
Özgün gülümseyerek Hande'ye ''Geldik işte o meşhur yere'' derken Hande gülümseyerek ona ''Evet çok güzel değil mi? Sana kalsa gelmeyecektik buraya?'' diye sorarken Özgün gülümseyerek ona ''Safari bu boru değil yani. Uçakla geldik. Beş dakikaya hazırlandım evden çıktık ama buraya gelmemiz uçakla olmasına rağmen dört saat sürdü az değil yani'' der..

10. BÖLÜM ÇARŞAMBA BURADA!

Babayı anladım niyeti belli ama oğlunun da gönlü kaymış demek ki..
Babasının ölümüne üzüldüm
yine su gibi bitti emeğine sağlık yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum @haluk792

Reactions: cokiyitvci
Kızın başına gelmeyen kalmadı

Babasından bekliyordum ama Özgün de kötü çıktı.

Emeğine sağlık @haluk792

Reactions: cokiyitvci
Geldimmm..

Okurken yaşıyor gibiyim..kalemin sağlam ; gerçekçi gibi.

Ve yukarıda bir arkadaş daha yazmış, "ne çektin be Amera"

Emeğine;düşüncelerine sağlık.

Geldimmm..

Okurken yaşıyor gibiyim..kalemin sağlam ; gerçekçi gibi.

Ve yukarıda bir arkadaş daha yazmış, "ne çektin be Amera"

Emeğine;düşüncelerine sağlık.
sonunda geldin de diğer bölümleri de okumadın ki sen? yorumun yok
? sağ ol bu arada.